Juraleona Napisano 30 Sierpnia 2012 Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja, do kuchni to ja! Grilluje świetnie, boczku mogę narobić w stylu barbekju, jak karkówkę trafię to też podkichcę. Magia w dłoniach w kuchni.
pilon Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Napisano 30 Sierpnia 2012 Masz zaklepane ZALICZKA NA 760PLN POSZŁA, JUTRO WYGENERUJE SIĘ POTWIERDZENIE I JE PODEPNĘ...
Juraleona Napisano 31 Sierpnia 2012 Napisano 31 Sierpnia 2012 Kuba, raczej nikt nie spodziewa się że przelejesz to na konto na Kajmanach i uciekniesz do Francji No ale jak renoma to renoma... Nie mogę się doczekać wyjazdu
pilon Napisano 1 Września 2012 Autor Napisano 1 Września 2012 Renoma wczoraj wypiła 6 piw i poszła spać sama nie wie kiedy Mimo to - potwierdzenie EDIT NA GODZINĘ 12:56 Pozwalam sobie wkleić co następuje "Witam Zaliczka doszła dziękuję (...) Czekam na Was 21 września i mam nadzieję, że pogoda dopisze, a radosne humory przywieziecie ze sobą. Pozdrawiam Halina" EDIT NA 13:42 Dopisana koleżanka MixingHead'a i moja przeskromna Małżonka Evelinda
Szoppers Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 "Witam Zaliczka doszła dziękuję (...) Czekam na Was 21 września i mam nadzieję, że pogoda dopisze, a radosne humory przywieziecie ze sobą. Pozdrawiam Halina" EDIT NA 13:42 Dopisana koleżanka MixingHead'a i moja przeskromna Małżonka Evelinda Halina.. to brzmi naprawde dobrze ps. zmieniles Zone-Eve na jakas Evelinde?
evo07 Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 ... EDIT NA 13:42 Dopisana koleżanka MixingHead'a i moja przeskromna Małżonka Evelinda To już masz dwie żony??? Eve i Lindę? nie ma to jak własny prywatny harem No w końcu będzie więcej Kobitek a my dziś zmieniamy mojej Babie opony ze wszawych kend na Conti Rubber Queen, Baba stwierdziła że nie czuje się pewnie na zjazdach. Waga jednej nowej oponki to 880g i tym sposobem ma w koncu coś zayebistego w rowerze, coś co mi się w końcu podobuje - opony więc będziemy musieli ją gonić na zjazdach
pilonowa Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 Nie, to ta sama, jeno ewoluuje. znaczy,ze sie podwajam ?
pilon Napisano 1 Września 2012 Autor Napisano 1 Września 2012 Nie Misiu, raczej się udoskonalasz, bowiem ewolucja to udoskonalanie. Np ewolucja Pokemonów, np takiego Snorlaxa Więc nie, nie podwajasz się
pilon Napisano 1 Września 2012 Autor Napisano 1 Września 2012 No jak to? Wszystko się zgadza... "Snorlax – typ zwykły, wielki niedźwiedź, stale je i śpi.Wraz z przyborem masy staje się coraz bardziej żarłoczny.Jest dorosłą formą Munchlaxa.Można obudzić go za pomocą Poke-Fletu. Może nauczyć się takich ataków jak:Hiper Promień, Kula Światła, Zgniecenie, Drapanie i inne. Wbrew pozorom potrafi doskonale walczyć. W Pokemon anime Ash w czasie podróży po Pomarańczowych Wyspach łapie Snorlaxa, jednak jego prawdziwe umiejętności poznać można dopiero w Johto, w czasie walki z liderką Clear." Śpisz, a jak Cię budzę Poke-Fletem to mnie zgniatasz i drapiesz...
pilon Napisano 2 Września 2012 Autor Napisano 2 Września 2012 Dobrze, koniec głupich żartów Do czwartku proszę uczestników o deklaracje na PW odnośnie dojazdu. Najlepiej, żeby każdemu było jak najłatwiej, parę słów typu: Jadę autem i będę miał/miała X wolnych miejsc na osoborowery czy też same osoby, jadę autem ale nie mam miejsc, dojadę na luzie pociągiem itp, nie mam jak dojechać i potrzebuję w tym pomocy
daid Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 PW poszło. Już nie mogę się doczekać wyjazdu;)
olomaster Napisano 11 Września 2012 Napisano 11 Września 2012 Trochę zamuliłem ale może jeszcze się uda ;D Znalazłoby się jakieś wolne miejsce dla mnie jeszcze?
pilon Napisano 11 Września 2012 Autor Napisano 11 Września 2012 No faktycznie, bez urazy, ale nieco zamuliłeś Dzisiaj nie mogę Ci odpowiedzieć jednoznacznie, prawdopodobnie nie uda się już - chyba, że weźmiesz śpiwór i karimatę... Dowiem się telefonicznie jakie są możliwości. Na pewno uda się, jeśli ktoś by nie pojechał - po prostu wskoczysz na tego kogoś miejsce. Co wcale nie jest nieprawdopodobne, bo istnieje całkowicie niezależna ode mnie możliwość, że nie będę mógł z żoną na Zlot pojechać... Z wielkim żalem, ale po wczorajszych rewelacjach, które nam wypadły, szanse na nasz pobyt są 50:50... Wszystko będzie na 100% wiadomo w sobotę. Nie chcę teraz nikogo straszyć, ale nie chcę też totalnie w sobotę zaskakiwać. Przepraszam...
Juraleona Napisano 11 Września 2012 Napisano 11 Września 2012 No daj spokój Pilon, przegapisz okazję pobawienia się karboniakiem z 2013? Back to the future
pilon Napisano 11 Września 2012 Autor Napisano 11 Września 2012 Niestety, jeśli pewne kwestie będące wynikiem spraw z wczoraj, potoczą się niepomyślnie, to będę miał związane ręce Przepraszam za ogólnikową przemądrzałość, ale nie chce tutaj zasmucać szczegółami... Są sprawy, których nie da się ani przeskoczyć, ani odłożyć, ani obejść. No i na mnie i Ewę padło...
olomaster Napisano 11 Września 2012 Napisano 11 Września 2012 mi tam śpiworek wystarczy Jadę na rower a nie w luksusach się pławić ;D
pilon Napisano 14 Września 2012 Autor Napisano 14 Września 2012 Sprawy są właściwie już jasne... Żeby to wszystko jako tako ogarnąć: Robią się dwa wolne miejsca, wskoczy na nie Olomaster i Consponsata Maroka... Myślę, że już sami dogadacie w tej kwestii jeśli chodzi o podział łóżka/materace - bo nieco zmienia się kolejka. Ja zaktualizuje w weekend listę na pierwszej stronie i uprzedzę właścicielkę o zmianach. Majkel, który zawsze współorganizował, dostanie ode mnie listę płac... Doradzę Wam ewentualnie sklepy i jakieś proste przepisy, żeby ugotować, a się nie nagotować... Myślę też, że ten weekend będzie ostatnim na dogadanie transportu, więc proszę o czujność...
evo07 Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 szkoda q r w a ;/ ale mam nadzieję jeszcze się spotkamy przed Twoim wyjazdem z Polski gdzieś na bronka do ryneczq czy cuś Trzymajcie się ciepło i cosh...
Juraleona Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Szkoda, no nic, do zobaczenia kiedyś...
pilon Napisano 14 Września 2012 Autor Napisano 14 Września 2012 Nawet nie wiecie jak mi jest szkoda Trzymam kciuki za Cud nad Wisłą (Odrą), który może się wydarzyć we środę/czwartek i wtedy udałoby się pojechać... Trzymajcie też
mibas Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Nawet nie wiecie jak mi jest szkoda Trzymam kciuki za Cud nad Wisłą (Odrą), który może się wydarzyć we środę/czwartek i wtedy udałoby się pojechać... Trzymajcie też jedno z praw natury/Murphy'ego mówi: nie wierz w cuda, polegaj na nich! Trzymam więc kciuki!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.