jorgov Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Pewnie trochę późno, ale znajdzie się jeszcze jakieś wolne miejsce dla mnie?
pilon Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Napisano 27 Sierpnia 2012 Znajdzie się Jutro Cię dopiszę, teraz nie mam dojścia na serwer
daid Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 w sobote rano obudze klaksonem te zapite glowy życie ci nie miłe czy co? przyjeżdżaj w piątek, będziemy czekali.
pilon Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 Właśnie, Szoppu, wbijaj w piątek koniecznie, nawet w nocy. Jakieś żarcie się ostanie, będę czekał na ganku z pierogiem jakimś i kabanosem, co by po polsku powitać
daid Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 żadnego witania po polsku, wiesz jak to się później kończy
1979majkel Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Jeden i drugi dobrze wie, a przynajmniej slyszal z opowiesci co to nie wyrabiali jak sie po polsku raczyli Pozdrawiam M.
evo07 Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Właśnie, Szoppu, wbijaj w piątek koniecznie, nawet w nocy. Jakieś żarcie się ostanie, będę czekał na ganku z pierogiem jakimś i kabanosem, co by po polsku powitać wbijaj wbijaj a co do żarcia się okaże czy zostanie zależy ile Kuchmistrz napitrasi:) na pewno wódki nie ruszę cała dla Was ale lepiej jakbyśmy coś pośmigali w sobotę a może jeszcze w pt
pilon Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 Jeśli dobijemy do 20 osób, to składka jedzeniowa zamknie się w 30 zł od osoby na cały pobyt. Jeśli pozostanie poniżej 18 osób, to składka wyniesie 40 zł od osoby za pobyt. Tak czy inaczej będziemy potrzebowali zrobić zakupy w Lidlu w Gryfowie i w Biedronce w Świeradowie (myślę, że ja pojadę z kimś do Lidla, a druga grupa do Biedronki - Biedronka bardziej grillowa w asortymencie). Będę też potrzebował dwoje asystentoof COOLinarnych W powyższe kwoty nie wlicza się woda ognista - to we własnym zakresie
evo07 Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 ja obieram:) i moge też asystować zn ew pomóc
Szoppers Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Kocury Moje Bron Boze Nie Wyliniale (w skrocie KMBBNW) gdyby to totalnie odemnie zalezalo to witalbym Was spirytem i piwem w piatek ok 9 rano ale jako ze praca "z bajki" i Bobas namacalny i wyjazdy rodzinno wszelakie to musze przekazac Bobasa w dobre rece i dopiero odpalic stadko konie mechanicznych w ideale bedzie to pt ok 17-18... w smuteczku to bedzie blady swit w sobote... :/ tak czy inaczej po staropolsku jesli sie nie przywitamy to na pewno z soboty na niedziele "pozegnamy" wiec w ndz raczej lekkie sniadanie i trasa po piwo ;P
pilon Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 W niedziele to z pedała do Lidmanu na SYR
daid Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 jeszcze na żadnej miniówie nie jeździliśmy w niedzielę....
pilon Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 No to z buta UWAG KILKA WRÓBLA ĆWIRKA: Lista na pierwszej zaktualizowana, dziękuję za zaliczki i wpłaty za całość. Kwota za wynajem domu, jeśli chodzi o przelew zaliczkowy, jest aż nadto. Uważam więc, że nie potrzeba już więcej przelewów. Nie jestem fanem płacenia awansem ponad potrzebe, a i prowizje się zdarzają - lepiej sobie kupić jogurt czy loda, łorewa... Tak więc dzięki, jak zwykle nie zawiedliście Po drobnych ustaleniach z właścicielami - zamykamy stawkę na maksymalnie 20stu zdeklarowanych osobach, proszę więc ewentualnych chętnych którzy dotąd milczeli, o zagęszczanie ruchów Pozdro!
MixingHead Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Ja poproszę o zarezerwowanie 1 miejsca, tak na wszelki wypadek. Nic pewnego jeszcze. Postaram się ustalić jak najszybciej czy się przyda czy nie. Mam nadzieje, że szybko 21 osoba się nie znajdzie cobym nie musiał poganiać procesu decyzyjnego :]
evo07 Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Porządny Chłop! pomówienia jakieś W niedziele to z pedała do Lidmanu na SYR przeca syra Tyś Waćpanie miał kucharzować :] jeszcze na żadnej miniówie nie jeździliśmy w niedzielę.... bo chlacie pitoki jedne...
krzysq Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 To ja bardzo poproszę o dopisanie do listy.
evo07 Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 qrde - kompletuje się lista z poprzedniej pilonoimprezy:) Pilon na ...zostań we Wro ciulu:)
MixingHead Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 A niech się kompletuje. Ekipa była zacna. Może znowu się zachłysnę piwem jak usłyszę jaki tym razem krzak wraz z palikiem zjadłeś :>
evo07 Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 hmm kolejne 'urban legends' to som kalumnie i pomówienia czuję się prześladownay:) jak nie cyborg( :/) to znów że zjada krzaki z badylami jakimiś - ja po prostu więcej jem niż przeciętny Polak - taki ze mnie miensny jesz bendzie a ekipa nie była tylko jest:) i chyba będzie ....
pilon Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Napisano 29 Sierpnia 2012 przeca syra Tyś Waćpanie miał kucharzować :] No o to nie bój To ja bardzo poproszę o dopisanie do listy. Dopisany w głowie, wieczorem natomiast w liście też będziesz
Szoppers Napisano 29 Sierpnia 2012 Napisano 29 Sierpnia 2012 W niedziele to z pedała do Lidmanu na SYR Trzeba Basce jakos cynk dac zeby sie odswietnie ubrala.. stesknilem sie za Nia
pilon Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Napisano 29 Sierpnia 2012 Jak Pan może, Panie doktorze? A jak se doprawie bimbołki no i też zrobie SYR, to Ci wystarczy? Ps. Lista na pierwszej akczualized Ps. 2. PROSZĘ JUŻ NIC NIE PRZELEWAĆ, rano puszczam zaliczkę. Świat jest okrutny, czasem różnie bywa z bankomatami, a ja mam chroniczną sklerozę na dodatek, więc nie chce nikomu nic wisieć. Raz jeszcze dzięki za $
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.