zaDymek Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Michał, nie ma pośpiechu, a trzymać miejsce dla Ciebie to przyjemność Nie wiem czy jest sens, uważam, że jest to do przejechania nawet na Wigrach, ale z drugiej strony trudno mi to sobie wyobrazić na czarnej pętli, tam gdzie są pump-tracki. Części łatwe singla absolutnie mają sens, gdzieś w głębi duszy wiem, że i czarny da się przejechać każdym rowerem natomiast bardziej będzie bujać Nie strasz ludzi, całość na spokojnie jest do przejechania każdym rowerem, wszystko zależy od prędkości . Raz mnie uciekła opona w zakręcie i raz zdarłem korę z drzewa kierownicą Mojej kobiecie się bardzo podobało, więc jest szansa że ją wyciągnę Z wczorajszego wypadu na Single :
pilon Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Napisano 20 Sierpnia 2012 PMki zaliczkowe rozesłane Pozdro, pozdro!
deTem Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Skoro konkrety wreszcie są to potwierdzam obecność swą (zaliczkowo jutro) I jeszcze pytanie mam czy znajdzie się miejsce dla dwóch Pań? (bo o ile dobrze widzę to jest nas 13 osób a max to ile?) I jednego osobnika płci męskiej ewentualnie
Juraleona Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Drogi Pilonie, olaboga, nie dostałem PW EDIT Me gusta wyczucie czasu:) Już wszystko wyjaśnione, źli admini chcą pokrzyżować nasze plany
pilon Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Napisano 21 Sierpnia 2012 (...) I jeszcze pytanie mam czy znajdzie się miejsce dla dwóch Pań? (bo o ile dobrze widzę to jest nas 13 osób a max to ile?) I jednego osobnika płci męskiej ewentualnie Znajdzie się miejsce dla dwóch Pań (13 łóżek jest i da się dokręcić do około 20 osób materacami na podłogę, czyli w zasadzie jak łóżko.) Osobnika też Drogi Pilonie, olaboga, nie dostałem PW EDIT Me gusta wyczucie czasu:) Już wszystko wyjaśnione, źli admini chcą pokrzyżować nasze plany Już masz
zaDymek Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Niestety odpadam, siła wyższa, na wesele kumpla muszę iść :/ Szkoda... Do następnego!
mibas Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 no cóż, dzięki wszystkim za słowa otuchy, ja jak na razie robię co moge, w tej chwili mam info o szansie na dodatkową kasę w połowie września, więc będę robił co się da. Pilonie drogi, coś do mnie PW nie dotarło..
evo07 Napisano 22 Sierpnia 2012 Napisano 22 Sierpnia 2012 Pilonu - jako żarcie smakołyk zamawiam takie o: smażony syr z zapiekanymi pieczarami oraz szynkom:) do tego ziemnioczki pieczone i surówki:) nawet poobieram dla każdego ziemniory skonsumowne w Zagroda Chryszczata / Smolnik n/Osławą ps: zrobiliśmy z Babą małego bieszczadzkiego tripa: Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports
pilon Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Napisano 22 Sierpnia 2012 no cóż, dzięki wszystkim za słowa otuchy, ja jak na razie robię co moge, w tej chwili mam info o szansie na dodatkową kasę w połowie września, więc będę robił co się da. Pilonie drogi, coś do mnie PW nie dotarło.. Michał, pomyśl, czy koniecznie chcesz zaliczać. Ja celowo nie słałem info do Ciebie, bo nie miałeś 100% pewności. Jeśli dodatkowo masz ciśnienie z kasą, to nie musisz się spieszyć (Majkel też o tym pisał), miejsce dla Ciebie jest zawsze (w ogóle to ja słabo sobie wyobrażam Zlot bez Ciebie ). Bez grama arogancji i bez urazy - damy radę zaliczyć za dom, nawet jeśli się wstrzymasz z kasą do dnia wyjazdu. Domyślam się co masz teraz na głowie z przeprowadzką, więc jeśli koniecznie nie chcesz, to nie musisz sobie kasą głowy zawracać Ja tak czy inaczej dziś puszczę Ci info Pilonu - jako żarcie smakołyk zamawiam takie o: (...) smażony syr z zapiekanymi pieczarami oraz szynkom:) do tego ziemnioczki pieczone i surówki:) nawet poobieram dla każdego ziemniory (...) No problemo, da sie zrobić Obierałke Ci przywieze ze stali islandzkiej
gerus Napisano 22 Sierpnia 2012 Napisano 22 Sierpnia 2012 Michał, pomyśl, czy koniecznie chcesz zaliczać. Ja celowo nie słałem info do Ciebie, bo nie miałeś 100% pewności. Jeśli dodatkowo masz ciśnienie z kasą, to nie musisz się spieszyć (Majkel też o tym pisał), miejsce dla Ciebie jest zawsze (w ogóle to ja słabo sobie wyobrażam Zlot bez Ciebie ). Bez grama arogancji i bez urazy - damy radę zaliczyć za dom, nawet jeśli się wstrzymasz z kasą do dnia wyjazdu. Domyślam się co masz teraz na głowie z przeprowadzką, więc jeśli koniecznie nie chcesz, to nie musisz sobie kasą głowy zawracać Ja tak czy inaczej dziś puszczę Ci info No problemo, da sie zrobić Obierałke Ci przywieze ze stali islandzkiej A Poznanskie pyry ziemnioki prawdziwe przywioza:)
pilon Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Napisano 22 Sierpnia 2012 To prawda, ziemniok wielkopolski jest królem ziemnioków Ps. lista na pierwszej stronie zaktualizowana, prosze o deklaracje co do żarcia, na tydzień przed zlotem dzięki temu będę mógł podać kwotę na wyżywienie za cały pobyt
pilon Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Napisano 23 Sierpnia 2012 Zaktualizowałem znów itp itd Ps. Co Wy tacy cisi? Teraz 18 dni i 36 Waszych postów, poprzednio w 18 dni 225 postów Hęęęuuuu? No nie mówcie, że sięęuuu przejadło
AndrzejAA Napisano 23 Sierpnia 2012 Napisano 23 Sierpnia 2012 Zbyt często się spotykacie. Zauważyłem, że im dłużej ktoś nie widzi drugiej osoby, tym bardziej za nią tęskni
evo07 Napisano 23 Sierpnia 2012 Napisano 23 Sierpnia 2012 Zaktualizowałem znów itp itd Ps. Co Wy tacy cisi? Teraz 18 dni i 36 Waszych postów, poprzednio w 18 dni 225 postów Hęęęuuuu? No nie mówcie, że sięęuuu przejadło przeje się jak coś milusiego upitrasisz zn tfu się zje ofkors:) byle dużo i pyszotnie:) ps: nudziłem się dziś z Babom mom to się wybrali my we trasę zaplanowaną przez Babu - miała być lajtowa:) a po powrocie znów pyszotne zasmażane sery - czekam na Twoje kuchenne pilonowolucje:)
pilon Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Napisano 24 Sierpnia 2012 Menu pojawi się w ten weekend, będziecie już dokładnie wiedzieć co i jak. Muszę menu uszytwnić, bo ogranicza nas sprzęt - będe gotował dla pewnie 20 osób różne rzeczy, więc ilość podpadająca pod małą restauracyjkę, a kuchnia tylko jedna, jeden zlew, pewnie jeden piekarnik i 4 palniki. Więc menu będzie możliwie jak najbardziej egozotyczne (celuje w Meksyk, Hiszpanię, Grecję i Skandynawię) ale takie, by ogarnąć je szybko i łatwo, bez zajmowania piekarnika na parę godzin pieczenią itp... DeTema prosimy o doprecyzowanie czy jego towarzyszki i towarzysz to pewny pobyt i wyjawienie imion tychże wspomnianych
deTem Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 I następna owieczka dołączyła do naszego stadka Proszę na pierwszej stronie dopisać: imię Cristiano oraz magiczne literki śn, ob, gr. Zwłaszcza gr. Jeżeli to łączy się z pi (lub be z angielska). w każdym razie chodzi o uzupełnienie elektrolitów
pilon Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Napisano 24 Sierpnia 2012 No to bardzo się cieszymy, że Ronaldo będzie z nami Niedługo zaktualizuję listę na pierwszej stronie, tymczasem, specjalnie dla Was, moje pożegnalne menu... Tak więc, klik - Menu
gerus Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 No to bardzo się cieszymy, że Ronaldo będzie z nami Niedługo zaktualizuję listę na pierwszej stronie, tymczasem, specjalnie dla Was, moje pożegnalne menu... Tak więc, klik - Menu Czy wyraz pozegnalne nie powinien byc zamieniony z ostateczne? Bo jak nie to co my panie bez Ciebie zrobimy...
pilon Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Napisano 24 Sierpnia 2012 Musicie rok wytrzymać, ja wrócę latem 2013 na paręnaście dni i zrobimy zlota zlotów Tylko proszę mi ładnie wedle tradycji wiosnę powitać w górach I zwilżyć gardziołek za wspólne zdrówko A tak w ogóle to mi sie beczeć chce
evo07 Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 ehh już się żegnasz a nie dane nam było spróbować ''smażonego sera al'a evo'' - tytuł potrawy mega tylko więcej tych Ali no i jakaś tancrura dla ali zwana dalej sztycą ps: rispect za włożoną pracę w ułożenie menu a'la Pilon
pilon Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Napisano 24 Sierpnia 2012 Sie nie żegnam teraz, ale mi smutno jak myślę o końcu września, październiku
daid Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Jestem! wpłaciłem, zaklepałem, jadę!! Nikt się z nikim nie żegna, następna miniówa u PILONA!! kto nie jedzie ten ..... dopiszcie sobie
pilon Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Napisano 27 Sierpnia 2012 JOŁ JOŁ, widzę, że ekipa sie umacnia no i jeszcze mocna obstawa od DeTema Dzięki za wpłaty i zaliczki, lista na pierwszej stronie akczualized
Szoppers Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Takowooz oprawa menu jak i przekaz slowny zawarty w tych wielu niezrozumialych dla mnie slowach zaiste zacny! Dzieki Qbo ze podazyles odpowiednia droga klikajac ze pisze sie na kazdy posilek co prawda cos znowu mi smierdzi z wyjazdami/organizacjami wiec albo dam rade wpasc na kolacje w pt albo w sobote rano obudze klaksonem te zapite glowy zobaczymy.. ech to jeszcze ponad 3 tyg :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.