Skocz do zawartości

[Miniówa dolnośląska] Zlot jesienny; 21-23 września, Góry Izerskie, Wolimierz

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Boże, misiaczki, a ja wasze zdjęcia trzymam. Załaduje, obiecuję już na pewno.

obiecanki, macanki a fotencji nie widać - dajesz, dajesz nie udajesz:)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Miesiąc bez paru dni bo gdy ja leżałem na antybiotykach bez internetu zła osoba Olek 3 razy miała do mnie po nie przyjść : )

Oczywiście podziękowania za wrzucenie ich na picasse i oddanie dysku tego samego dnia ; )

No i dopisek do Evo: Próbowałem Cię złapać jak już chłodziłeś turbinę po całym dniu rowerowania ale jakoś ostrości złapać nie mogło, za szybko jak zwykle się poruszałeś : )... Nie udało mi się osiągnąć takich prędkości... Nie licząc moich lotów przez kierownicę gdy osiągałem prędkości przyświetlne...

Przepraszam wszystkich za opóźnienie ze zdjęciami, ale kto by pomyślał że w środku miasta nie można mieć normalnego internetu -_-

Pozdrowienia i do następnego misiaczki : )

PS Kuba, musisz być następnym razem : )

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Patrząc na zdjęcia żałuję że nie zaglądam częściej na forum, na pewno wybrałbym się z wami ;) Część twarzy kojarzę jeszcze z 1 zlotu.Fajnie że powstała inicjatywa mini zlotów wojewódzkich.

Napisano

czołem - z tego co zapowiedział Pilon odbędzie się w maju:) jednak szczegóły gdzie zna tylko On (Izery) ma być mega ze względu iż nie było go na poprzedniej. Póki co siedzi na emigracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...