szymqu Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 czesć mam problem otóż niewiem jak zaradzić temu problemowi juz złamałem 5 haków...stosowałem patent z podkładką i był spokój na tydzień i te haki mi się łamią prawie co tydzień co zrobić ? jak temu zaradzić ?
tobo Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Jaki rower? Dlaczego się łamią? Same z siebie?
szymqu Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Napisano 5 Sierpnia 2012 rower to typowa dirtówka, przyczym jak hak się łamie to nie ejst na największym ani an najmniejszym przełozeniu tylko czasami 5 albo na 6-stce może troche wózek ale hak łamie się na 6 , 5 a nie że przrzutka wplątuje się w szprychy
Fenthin Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Wydaje mi się, że odpowiedź zawarłeś w ostatniej wypowiedzi. Po co Ci w dirtówce przerzutka? To tylko kolejny element, który możesz zniszczyć.
szymqu Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Napisano 6 Sierpnia 2012 jeżeli jestem w lesie to przerzutka potrzebna a singla nie chce robić
sowa56 Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Nie wiem jaki masz rower, kto Ci go składał i jak, ja na swoim przejechałem 22000km w zróżnicowanym terenie 22 000 km, jak dotąd nie złamałem ani jednego haka, fakt skrzywiłem go kilka razy bo rower po prostu się przewrócił, uszkodziłem przerzutkę bo wjechałem w jakieś krzaki, złamałem dwie szprychy ale nie znam uczucia złamania haka, gdzie Ty jeździsz, że łamiesz haki na co dzień?
rzezniol Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Bez fotek poskładanego sprzętu możemy tylko gdybać ... łamanie haka co tydień bez przygód z upadkami czy wciągniętym "cialem obcym" to nie jest przypadek. Pozdro
Mod Team Puklus Napisano 30 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 30 Grudnia 2012 Zrobić Hak stalowy hartowany z półtonowego płaskownika i prędzej sie złamie rama ... a poza tym będzie lepiej dociążone tylne koło.
tobo Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Nie ma co gdybać bo temat "umarł" cztery miechy temu....
Mod Team Puklus Napisano 30 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 30 Grudnia 2012 Faktycznie nawet nie zwróciłem uwagi, zapiram.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.