Skocz do zawartości

[hak przerzutki] uporzywe łamanie się haków przerzutki

szymqu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesć

mam problem otóż niewiem jak zaradzić temu problemowi juz złamałem 5 haków...stosowałem patent z podkładką i był spokój na tydzień i te haki mi się łamią prawie co tydzień co zrobić ? jak temu zaradzić ?

Napisano

rower to typowa dirtówka, przyczym jak hak się łamie to nie ejst na największym ani an najmniejszym przełozeniu tylko czasami 5 albo na 6-stce

może troche wózek ale hak łamie się na 6 , 5 a nie że przrzutka wplątuje się w szprychy

• 4 miesiące temu...
Napisano

Nie wiem jaki masz rower, kto Ci go składał i jak, ja na swoim przejechałem 22000km w zróżnicowanym terenie 22 000 km, jak dotąd nie złamałem ani jednego haka, fakt skrzywiłem go kilka razy bo rower po prostu się przewrócił, uszkodziłem przerzutkę bo wjechałem w jakieś krzaki, złamałem dwie szprychy ale nie znam uczucia złamania haka, gdzie Ty jeździsz, że łamiesz haki na co dzień?

• Mod Team
Napisano

Zrobić Hak stalowy hartowany z półtonowego płaskownika i prędzej sie złamie rama ... a poza tym będzie lepiej dociążone tylne koło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...