Danieru Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam Nie znalazłem żadnych opinii na temat roweru, przynajmniej nie w języku polskim. Liczę wiec na to ze ktoś rzuci okiem eksperta i podpowie czy warto kupić ten rower. http://allegro.pl/jak-nowy-kalkhoff-jubilee-roz-46cm-18cali-i2529963673.html Z góry dziękuje za pomoc.
villemo1974 Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam Nie znalazłem żadnych opinii na temat roweru, przynajmniej nie w języku polskim. Liczę wiec na to ze ktoś rzuci okiem eksperta i podpowie czy warto kupić ten rower. JAK NOWY! KALKHOFF jubilee roz 46cm/18cali (2529963673) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Z góry dziękuje za pomoc. Witaj, jeżdżę na tym modelu od dwóch miesięcy ( kupiłam go nowy w Niemczech - cena sklepowa tego modelu 579 EUR ) i jestem nim zachwycona. Wcześniej miałam Wheelera , potem na Scotta. Uważam że jest to mój najlepszy jak do tej pory rower. Oryginalne opony Continentala, niby szczegół ale też świadczy o jego klasie. Biegi wchodzą ok tylko musisz się przestawić, że zmieniasz je nie pedałując w tej chwili. Dla mnie ten rower to bomba PS. Aha, tylko ja mam ramę unisex bo jestem kobitką .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.