Gość Krzysztof Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam Chciałbym się dowiedzieć ile mniej więcej jest warty mój rower na chwile obecną. Specyfikacja: rama: Specialized Rockhopper 21" 2008r amortyzator: FOX Talas R 100 120 140 2009r Koła: na obręczach Sunrims XCR 100d, piasty DT SWISS Cerit, opony Merida race Lite Hamulce: HOPE MINI (starszy model) tarcze 180/160 przerzutka tył: sram x-9 przerzutka przód: sram x-7 Korba: alivio, łańcuch alivio, kaseta alivio Pedały: VP SPD-platforma Sztyca: ritchey Siodło: Merida by Velo Kierownica i mostek: ne wiem co to za firma podobno jakas norweska - w miare lekkie Uploaded with ImageShack.us z góry dzięki z pomoc
Pytanie
Gość Krzysztof
Witam
Chciałbym się dowiedzieć ile mniej więcej jest warty mój rower na chwile obecną.
Specyfikacja:
rama: Specialized Rockhopper 21" 2008r
amortyzator: FOX Talas R 100 120 140 2009r
Koła: na obręczach Sunrims XCR 100d, piasty DT SWISS Cerit, opony Merida race Lite
Hamulce: HOPE MINI (starszy model) tarcze 180/160
przerzutka tył: sram x-9
przerzutka przód: sram x-7
Korba: alivio, łańcuch alivio, kaseta alivio
Pedały: VP SPD-platforma
Sztyca: ritchey
Siodło: Merida by Velo
Kierownica i mostek: ne wiem co to za firma podobno jakas norweska - w miare lekkie
Uploaded with ImageShack.us
z góry dzięki z pomoc
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.