inq Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Chciałbym zaopatrzyć się w licznik rowerowy dobrej marki. Nie zależy mi na tym, żeby wydać kasę za markę tylko, żeby był solidnie wykonany. Kiedyś miałem Sigmę i byłem zadowolony. Chciałbym kupić full opcję z kadencją i pulsem, koniecznie bezprzewodowy, dobrze by było gdyby był podświetlany. Długo nie siedziałem w temacie także nie wiem co jest teraz dostępne, a co warte zakupu. Jeśli chodzi o budżet to jest nieustalony, ale rozsądny - 200zł? Niezbędne: - dobre wykonanie/marka - bezkablowy Ważne: - kadencja - pulsometr - podświetlenie
yaqb Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 By w Sports Trackerze był pulsometr trzeba dokupić osobny czujnik, i nie ma opcji na czujnik kadencji
inq Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Napisano 5 Sierpnia 2012 nokia e52 + sports-tracker Nie chcę używać telefonu jako licznika. Korzystam z Endomondo, ale chcę mieć przed oczami licznik. PS. Z tą E52 to fajnie wyskoczyłeś. Miałem, potwierdzam, że fajny telefon, ale możliwoścu Symbiana vs Androida...
fastcore Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 co racja to racja. Ja mam e52 przed oczami zamontowaną na kierownicy. Fakt zgadzam się z kolegą, że nie ma kdanecji, ale ma resztę + mapę, która może nawigować na azymut i dlatego z niej korzystam. Nie napisałem o niczym na androidzie bo: żaden inny teflon nie wytrzyma od rana do wieczora lub 100 km w terenie bez ładowania. Wszystkie androidy są duże i ciężkie. p.s. do kadencji, która przydaje się jednak bardziej tu i teraz może być osobny mały licznik za 10 zł.
inq Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Napisano 5 Sierpnia 2012 Nie potrzebuję mapy i navi. Licznik mi potrzebny do prędkości i dystansu. Kadencja i puls jak zacznę trochę mocniej trening. Nie będę kupować telefonu tylko po to, żeby używać go jako licznik. Trochę dziś poczytałem i za ~200 PLN nie kupię nic fajnego z tymi opcjami co chciałem, więc... zamówiłem sobie Sigmę 1609 i dokupi się pulsometr na rękę. Poza pulsem ma wszystko więc powinienem być zadowolony,
lukaszooo Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Bezprzewodowy licznik Bion 12 funkcji (podświetlany) - 64,90 zł Pulsometr Sigma Sport PC 10.11 (dowolny dostępny kolor) - 133,00 zł Wysyłka: gratis razem 197,90 zł czyli mniej niż 200 zł :-) brakuje tylko czujnika kadencji... ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.