SironLostos Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam, od niedawna jeżdżę na rowerze, i potrzebuję pomocy co do trasy. Chciałbym się dowiedzieć którędy najlepiej dostać się do Wojewódzkiego Centrum Pediatrii Kubalonka w Istebnej które znajduje się na Kubalonce, byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś polecił jakąś trasę z centrum Wisły (do Wisły potrafię się dostać sam ) i mógł ją zaznaczyć na zrzucie ekranu strony google maps, zumi czy innej. Gdy ostatnio byłem na rowerze w Wiśle już chciałem wjeżdżać "główną" jedyną drogą, którą można się dostać najłatwiej i najszybciej jednak zauważyłem zakaz wjazdu rowerami pod górę, możliwe że się pomyliłem bo nie znam dobrze znaków gdyż mam 16 lat jednak ewidentnie był to znak zakazu, więc ucieszę się jeśli ktoś pokaże mi najkrótszą ale też nie za dużo wymagającą trasę. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam, od niedawna jeżdżę na rowerze, i potrzebuję pomocy co do trasy. Chciałbym się dowiedzieć którędy najlepiej dostać się do Wojewódzkiego Centrum Pediatrii Kubalonka w Istebnej które znajduje się na Kubalonce, byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś polecił jakąś trasę z centrum Wisły (do Wisły potrafię się dostać sam ) i mógł ją zaznaczyć na zrzucie ekranu strony google maps, zumi czy innej. Gdy ostatnio byłem na rowerze w Wiśle już chciałem wjeżdżać "główną" jedyną drogą, którą można się dostać najłatwiej i najszybciej jednak zauważyłem zakaz wjazdu rowerami pod górę, możliwe że się pomyliłem bo nie znam dobrze znaków gdyż mam 16 lat jednak ewidentnie był to znak zakazu, więc ucieszę się jeśli ktoś pokaże mi najkrótszą ale też nie za dużo wymagającą trasę. Z góry dziękuję. nie dam głowy uciac ale ja takiego znaku tam nie widziałem(jechałem autem wiec moze nie zwrociłem uwagi) mozesz jechac dolina czarnej Wisełki ,potem w prawo podjazdem na zameczek prezydenta RP lub w kierunku Baraniej potem odbic w prawo na Stecówke i dalej na Kubalonce u gory wylatujesz-jednak nadrobione pare kilometrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.