bialykom Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 jestem pewien, ze nikt nie jest tu 'przeciw' Mentosowi. pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, ze poczatkowe 'zgrzyty' nie wplyna na dalsze wymiany pogladow
Mentos Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Machor, daj spokój. W Polsce ludzie czerpią przyjemność z tego, że dokopie się leżącemu, zakabluje sąsiada do UKS, w interesie nie mu nie powiedzie albo dziecko mu zachoruje. Natomiast słowo przepraszam przez gardło im się nie przeciśnie. Chyba, że ty przeprosisz, że żyjesz takiego przemądrzałego młodziana który właśnie Ci czarną BM’ą w d… wiedzie. I choć złość mi już przeszła i może zbyt dobitnie domagałem się sprostowania to nadal uważam, że za robienie ze mnie barana przydałoby się jedno proste słowo. Ale tak naprawdę nie muszę w sumie czytać tego forum albo rozmawiać z tymi którymi zrozumienie prostej sprawy poza punktem widzenie przyległym do własnego nosa sprawia problem. To już ich sprawa. Mi już szkoda czasu. Dojrzeją to zmądrzeją. Jak ja miałem już Wigry oni w pieluchy walili swoje złośliwości, a jak kupowałem pierwszego górala a były to same początki tego sportu oni na trójkołowcu uczyli się jeździć. Hej P.S. Templariusza chyba nie zaczaiłeś/zauważyłeś – on podał 2 dniową różnicę w pytaniu i odpowiedzi więc chyba dokopać mi nie chciał jeśli o ten post Ci chodziło z tą minutową różnicą. jestem pewien, ze nikt nie jest tu 'przeciw' Mentosowi. pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, ze poczatkowe 'zgrzyty' nie wplyna na dalsze wymiany pogladow No widzisz, jednak jakieś ciepłe słowo przed spaniem Ci się udało Dziękuję Ci za to. Pokój niech będzie z Wami, to znaczy z nami . To jest zmiana naszych przywar. Ważne co nas łączy. I już ogólnie co do tematu. Jak wygląda konstrukcja zamków DT ? pzdrv Mentos
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.