gosucherry Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Witam, Mam pewien problem Otóż, muszę przewieźć Derbi Sendę 50 na dystans 200km... A do dyspozycji mam tylko starego Opla Astre roczik 1995... I tu rodzi się pytanie : Czy dam radę to jakoś przewieźć? Na stojaka na pewno się nie zmieści, ale może po zdjęciu przedniego koła ? Robił ktoś już takie manewry ? :> Bo na leżąco to się go nie powinno przewozić ( mam rację ? ).
patryks49 Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Przyczepka mała i pojechał. Znajomi na pewno mają pożycz jeżeli nie posiadasz. Bo przewóz takiego moto w takim samochodzie nie jest wg mnie normalny albo poobdzierasz moto albo uszkodzisz coś w samochodzie bo wiadomo wyciek olejju czy innego płynu to nie problem ja mam podobne moto peugeot xps pozdrawiam !
tobo Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 A może w tej sprawie to lepiej szukać informacji na forum zmotoryzowanych dwukółek? Gdybam że tam ludzie mają większe doświadczenie w transporcie.
kamil13342 Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Jak masz kombi to tak. U mnie po wyjęciu tylnich siedzeń jest dużo miejsca i "piędziesiątka" raczej wejdzie pod skosem.
m0rdeczka Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Jeden za kółkiem, a drugi na motorze, oba pojazdy połączone liną holowniczą
gosucherry Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 Hmm. Wiadomo, mógłym wrócić na nim, bo motor na chodzie, tylko chcę to zrobić jak najmniejszym kosztem Może jak mówicie, załatwię przyczepkę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.