Skocz do zawartości

[Mission Impossible?] Czyli przewóz SuperMoto w bagażniku Opla Astry Combi

gosucherry

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam pewien problem :) Otóż, muszę przewieźć Derbi Sendę 50 na dystans 200km... A do dyspozycji mam tylko starego Opla Astre roczik 1995... I tu rodzi się pytanie :

Czy dam radę to jakoś przewieźć? Na stojaka na pewno się nie zmieści, ale może po zdjęciu przedniego koła ? Robił ktoś już takie manewry ? :> Bo na leżąco to się go nie powinno przewozić ( mam rację ? ).

Napisano

Przyczepka mała i pojechał. Znajomi na pewno mają pożycz jeżeli nie posiadasz. Bo przewóz takiego moto w takim samochodzie nie jest wg mnie normalny :D albo poobdzierasz moto albo uszkodzisz coś w samochodzie bo wiadomo wyciek olejju czy innego płynu to nie problem ja mam podobne moto peugeot xps pozdrawiam !:D

Napisano

A może w tej sprawie to lepiej szukać informacji na forum zmotoryzowanych dwukółek? Gdybam że tam ludzie mają większe doświadczenie w transporcie.

Napisano

Hmm. Wiadomo, mógłym wrócić na nim, bo motor na chodzie, tylko chcę to zrobić jak najmniejszym kosztem :) Może jak mówicie, załatwię przyczepkę:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...