kaapeo Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Mam w planach zakup nowej ramy cenowo nastawiam się do 500 max 600 zł, nowa najlepiej lub używana w dobrym stanie, ogólnie to chce coś niedrogiego ale sprawdzonego, znanego i fajnie potrójnie cienowanego co do kolorów to najlepiej żeby czerwone akcenty do tego pasowały Rama 18-21" taki przedział pod tarcze przerzutka na ciąg górny. Może mi ktoś coś polecić żebym był zadowolony ? Nie koniecznie do maksymalnej ceny której podałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Accent Tormenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzykam10 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 mam zgadnąć jaką chcesz ramę? nawet nie wiemy do czego ta rama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Do xc Accent ten wydaje się fajny, lecz czy jest gdzies dostepny w czerwonej kolorystyce ? Jedynie na allegro widze niebieską a w sklepach jak na razie brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Nie wiem, czy w ofercie jeszcze jest czerwona, musiałbyś zadzwonić do Velo. A na Allego masz też aukcję z czarną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz0595 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Mam Czerwoną Kross-a A6 08r. i Kross-a F7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Jeszcze jakieś propozycje prócz tego accenta? Może jakiś kellys ? Ciekawe mają malowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKDeath Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Accent El Nino - sprawdzona przez wiele lat, moja ma ponad 20k przejechane i nie wygląda jakby miała dość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 El Nino tez patrzyłem - ciężko czarno-czerwoną znaleźć bo te jasne kolorystyki ich nie powalają... Może jakaś kross'a do 600 ? Zna ktoś sklep gdzie sprzedają ich ramy ? Chyba wybór nie kończy się na accentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Wracam do tematu bo jeszcze nie zakupiłem, a co powiedzie o ramie kross level a2 disc z 2011 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.