Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wczoraj nad tym myślałem, dzisiaj doszedłem do wniosku, że pojadę jednak. Trasa raczej sam asfalt, różnej jakości, jakieś podjazdy, zjazdy się znajdą ; kiedyś tą trasą jechałem. Ruch samochodowy, może być dość natężony.

W zależności od pogody ( jeśli będzie lało, to wiadomo :/ ), kto chętny, zapraszam o 12:30 pod katowicki Spodek. Tempo spokojne raczej, ale tak co by wrócić do Katowic przed zmrokiem.

Zarys trasy, możliwy do modyfikacji, ale modyfikacji szosowej, z pominięciem lasów i innych kocich łbów.

aDMdL.jpg

Wiem, wiem, późno napisane, ale wcześniej czasu brak :(

Edytowane przez DEVILEK
Napisano

witam

powiem szczerze , trasa az nazbyt ruchliwa i do tego na niektorych odcinkach nie ma ograniczenia do 50km/h dla samochodow , jak dla mnie za niebezpiecznie

Napisano

Trasa zrobiona :D 107.5km z średnią ponad 28 km/h, opis wkrótce ;)

Grzegorz ; nawet na chodniku można sobie zrobić kuku ... Już kiedyś Ci mówiłem, że bardziej wolę szosę, niż teren.

Napisano

Pojechaliśmy sami i już. Nikogo przecież zmuszać się nie będzie. Może trasa nie pasowała ? Filip także nie przepada za takim typem jazdy, a nie usłyszałem ani słowa narzekania po drodze. Tempo ? No szybkie, ale to dlatego, że jechaliśmy sami i można było sobie na to pozwolić, jakby jechał ktoś jeszcze dostosowalibyśmy się do najwolniejszego. Niby chcecie jeździć, ale wychodzi jak zawsze ...

Narzekania koniec.

Napisano

Grzegorz ; nawet na chodniku można sobie zrobić kuku ... Już kiedyś Ci mówiłem, że bardziej wolę szosę, niż teren.

to ze kuku mozna zrobic sobie wszedzie to ja akurat wiem , z tym ze bedzie to moj bład , a nie kogos.

A ja wole teren niz szose , ale rowniez wiesz o tym .

Napisano (edytowane)

A ja wole teren niz szose , ale rowniez wiesz o tym .

Ja też średnio przepadam za asfaltem, a że innych propozycji nie było to pojechałem razem z Devilkiem na tego tripa. Jednakże DK81 to jest porażka nawet poboczem jadąc :mellow:

Potem już było zdecydowanie lepiej, drogami mało uczęszczanymi jechaliśmy albo trafiliśmy na te dni co tam nic nie jeździ, nawet DK78 o dziwo tam też był mały ruch.

Tylko wspomniana DK81 była trochę uciążliwa jak dla mnie :icon_confused:

Edytowane przez biker90
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...