DEVILEK Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) Wczoraj nad tym myślałem, dzisiaj doszedłem do wniosku, że pojadę jednak. Trasa raczej sam asfalt, różnej jakości, jakieś podjazdy, zjazdy się znajdą ; kiedyś tą trasą jechałem. Ruch samochodowy, może być dość natężony. W zależności od pogody ( jeśli będzie lało, to wiadomo :/ ), kto chętny, zapraszam o 12:30 pod katowicki Spodek. Tempo spokojne raczej, ale tak co by wrócić do Katowic przed zmrokiem. Zarys trasy, możliwy do modyfikacji, ale modyfikacji szosowej, z pominięciem lasów i innych kocich łbów. Wiem, wiem, późno napisane, ale wcześniej czasu brak Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez DEVILEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Fajny pomysł, na mnie możesz liczysz. Przybędę na pewno o ile na to pogoda pozwoli, a zanosi się na to, że pozwoli. W woli ścisłości daje link do trasy żeby każdy wiedział na co się pisze: Katowice do Katowice - Mapy Google Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 witam powiem szczerze , trasa az nazbyt ruchliwa i do tego na niektorych odcinkach nie ma ograniczenia do 50km/h dla samochodow , jak dla mnie za niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Trasa zrobiona 107.5km z średnią ponad 28 km/h, opis wkrótce Grzegorz ; nawet na chodniku można sobie zrobić kuku ... Już kiedyś Ci mówiłem, że bardziej wolę szosę, niż teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Podziękował za trasę, coś nam szybko dziś nogi podawały co nie!? Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Relacja http://devilek.bikestats.pl/777855,Bialy-na-czarnym-czyli-szybka-setka-z-Filipem.html Oj masz rację, szybko poszła ta setka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) A oto moją relacja z wyprawy: http://gizmo201.bike...rzez-Slask.html Jak zawsze wyszło, że stali bywalcy jadą i nikt poza tym, a potem się dziwicie, że na forum panuje marazm jak to bikermen napisał Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Pojechaliśmy sami i już. Nikogo przecież zmuszać się nie będzie. Może trasa nie pasowała ? Filip także nie przepada za takim typem jazdy, a nie usłyszałem ani słowa narzekania po drodze. Tempo ? No szybkie, ale to dlatego, że jechaliśmy sami i można było sobie na to pozwolić, jakby jechał ktoś jeszcze dostosowalibyśmy się do najwolniejszego. Niby chcecie jeździć, ale wychodzi jak zawsze ... Narzekania koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Grzegorz ; nawet na chodniku można sobie zrobić kuku ... Już kiedyś Ci mówiłem, że bardziej wolę szosę, niż teren. to ze kuku mozna zrobic sobie wszedzie to ja akurat wiem , z tym ze bedzie to moj bład , a nie kogos. A ja wole teren niz szose , ale rowniez wiesz o tym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) A ja wole teren niz szose , ale rowniez wiesz o tym . Ja też średnio przepadam za asfaltem, a że innych propozycji nie było to pojechałem razem z Devilkiem na tego tripa. Jednakże DK81 to jest porażka nawet poboczem jadąc Potem już było zdecydowanie lepiej, drogami mało uczęszczanymi jechaliśmy albo trafiliśmy na te dni co tam nic nie jeździ, nawet DK78 o dziwo tam też był mały ruch. Tylko wspomniana DK81 była trochę uciążliwa jak dla mnie Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi