Skocz do zawartości

Białe na czarnym, czyli asfaltem przez Śląsk

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj nad tym myślałem, dzisiaj doszedłem do wniosku, że pojadę jednak. Trasa raczej sam asfalt, różnej jakości, jakieś podjazdy, zjazdy się znajdą ; kiedyś tą trasą jechałem. Ruch samochodowy, może być dość natężony.

W zależności od pogody ( jeśli będzie lało, to wiadomo :/ ), kto chętny, zapraszam o 12:30 pod katowicki Spodek. Tempo spokojne raczej, ale tak co by wrócić do Katowic przed zmrokiem.

Zarys trasy, możliwy do modyfikacji, ale modyfikacji szosowej, z pominięciem lasów i innych kocich łbów.

aDMdL.jpg

Wiem, wiem, późno napisane, ale wcześniej czasu brak :(

Edytowane przez DEVILEK

Pojechaliśmy sami i już. Nikogo przecież zmuszać się nie będzie. Może trasa nie pasowała ? Filip także nie przepada za takim typem jazdy, a nie usłyszałem ani słowa narzekania po drodze. Tempo ? No szybkie, ale to dlatego, że jechaliśmy sami i można było sobie na to pozwolić, jakby jechał ktoś jeszcze dostosowalibyśmy się do najwolniejszego. Niby chcecie jeździć, ale wychodzi jak zawsze ...

Narzekania koniec.

Grzegorz ; nawet na chodniku można sobie zrobić kuku ... Już kiedyś Ci mówiłem, że bardziej wolę szosę, niż teren.

to ze kuku mozna zrobic sobie wszedzie to ja akurat wiem , z tym ze bedzie to moj bład , a nie kogos.

A ja wole teren niz szose , ale rowniez wiesz o tym .

A ja wole teren niz szose , ale rowniez wiesz o tym .

Ja też średnio przepadam za asfaltem, a że innych propozycji nie było to pojechałem razem z Devilkiem na tego tripa. Jednakże DK81 to jest porażka nawet poboczem jadąc :mellow:

Potem już było zdecydowanie lepiej, drogami mało uczęszczanymi jechaliśmy albo trafiliśmy na te dni co tam nic nie jeździ, nawet DK78 o dziwo tam też był mały ruch.

Tylko wspomniana DK81 była trochę uciążliwa jak dla mnie :icon_confused:

Edytowane przez biker90

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...