IwanMT Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam. Szukam Epicona w kolorze białym z piwotami i najlepiej blokadą na kierownicy. Czy istnieje w ogóle taki amortyzator...? Widziałem Epciona białego, który ważył 1650g i chyba miał piwoty( na 99% jestem pewien), ale blokady już nie. Może polecacie jakiś inny amortyzator za +/-700zł, który by spełniał wyżej wymienione wymogi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Może ten spinnerhttp://allegro.pl/no...2524652362.html nie ma regulacji z kiery ale ma bardzo fajną na goleniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Z piwotami to tylko wersja L.O.D 2008 czarna. Raczej w Polsce nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanMT Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 rewelka...to może jakieś inne amorki biłe z piwotami? Ma ktoś, zna ktoś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marf Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Spinner reason i sr raidon. Chyba nic innego z piwotami nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanMT Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 A kiedy wchodzi "nowa seria" ? Tzn. rocznik 2013? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Poza budżetem (1339zł) biały z piwotami i manetką blokady na kierownicy: Velo | Części i akcesoria | RST | First Platinum tutaj taniej (979zł) ale różnie może być z dostępnością: Velo | Części i akcesoria | RST | First Platinum ciekawa opcja ze sztywną osią (1229zł): Velo | Części i akcesoria | RST | First Platinum Na razie nic więcej mi do głowy nie przychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Chyba proste i logiczne - na początku 2013 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Nie bardzo logiczne, bo niektóre produkty Shimano "2013" bedą dostępne od września tego roku (w poprzednich latach było podobnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 hahaha, i myslisz ze nagle dorzuca pivoty do 2013? jak na 2012 juz o nie Cieeeezko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Poza budżetem (1339zł) biały z piwotami i manetką blokady na kierownicy: Velo | Części i akcesoria | RST | First Platinum tutaj taniej (979zł) ale różnie może być z dostępnością: Velo | Części i akcesoria | RST | First Platinum ciekawa opcja ze sztywną osią (1229zł): Velo | Części i akcesoria | RST | First Platinum Na razie nic więcej mi do głowy nie przychodzi. Autor prosi o amortyzator z pivotami w kwocie 700 zł, a ty rzucasz tylko pod tarcze i za 900-1300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanMT Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Dlatego napisał, że "poza budżetem". hahaha, i myslisz ze nagle dorzuca pivoty do 2013? jak na 2012 juz o nie Cieeeezko? Nie wiem czy dorzucą, ale byłoby miło. Na pewno przed 2013 roweru nie złoże także nie zaszkodzi poczekać i sprawdzić, a nóż coś będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 moim zdaniem nie warto... warto kupie amora jako jedna z ostatnich rzeczy, chyba ze trafisz jakas okazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 o piwoty będzie ciężko, w lepszych modelach już ich raczej nie montują, w tych tanich (XCM itp.) tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 .... a ty rzucasz tylko pod tarcze i za 900-1300 Przeczytaj dokładnie opis, ponieważ wrzuciłem opcje V-brake + Disc - (oprócz ostatniej opcji ze sztywną osią, tam brak V-brake oO/pomyłka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Pisałem ci Iwan że Reason spinner bd idealny ale ty nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanMT Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Jeśli chodzi o czarny z pivotami to jest Epicon tylko z 2008r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 tak, i raidony wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Da się też dorwać Torę. Trochę kowadełko, bo powietrzna nie schodzi poniżej 2100g, ale z drugiej strony stare Epicony też sobie 19xx gram ważyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanMT Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/sr-suntour-raidon-r-l-air-100mm-mod-2012-super-i2511131866.html#tabsAnchor Znalazłem tego kloca. Może ktoś się wypowiedzieć na temat jego realnej wagi? Jeśli rzeczywiście waży 2300 to się zastrzele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Na 2200 możesz liczyć. Choć raczej ponad niż poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Tutaj ktoś sprzedaje podając 2200 właśnie. http://allegro.pl/sr-suntour-raidon-x3-26-2012-i2539078836.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 waży ponad 2200g na stronie producenta masz ~ realne wagi, tak trudno zajrzec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Powiedz mi, gdzie na stronie producenta podana jest własnie waga tego modelu z pivotami. W ogóle gdzie na stronie producenta jest jakikolwiek raidon 2012 z pivotami. Ja znalazłem tylko to: http://www.srsuntour-cycling.com/dstore/products/Suspension+Fork/3170/RAIDON.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 bo ten sprzedawca zawsze ma dziwne sprzety, taki model w ogole nie istnieje, a V3 to chyba z XCM-a wziął. http://www.srsuntour-cycling.com/dstore/products/Suspension+Fork/3277/RAIDON/SF12-RAIDON-X3-RL+26%27+air.html ten jest najbliżej, więc nie licz na mniej niż 2200 z pivotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.