mar1712 Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam, posiadam nowy rower univega ht 510, muszę kupić zabezpiecznie, rower przeważnie będzie stawiany gdzies pod marketami, sklepami na co najwyżej godzina i na parkingu bo zamierzam dojeżdzac nim na dworzec kolejowy a potem wsiadac w pociąg, czyli rower będzie tam stał jakieś 10godzin, jest tam cieć ale parking jest niestrzeżony, myślałem że kupię linkę za 20zł i spoko, ale jak zacząłem czytać to się troche boję. Patrzyłem na linki w sklepie intersport, kosztuje coś koło 50zł, nie mam bardzo kasy na takie drogie zabezpieczenia jak polecacie po 150zł. Ale jak ma mi ktoś ukraść rower?
paweloko Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Nie polecam ci stawianie roweru na 10 godz na dworcu bo rower prędzej czy później zginie. Kup sobie jakiś tani rower na dojazdy na dworzec.
mar1712 Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Napisano 3 Sierpnia 2012 ale jest do tego specjalny parking, gdzie wykupuje się bilety np miesięczne, ma szlabany, ale co prawda nie widziałem żeby były zamykane. Podejdę tam i zapytam tego co tam siedzi.
rowerzysta01 Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 łańcuch: AXA CHERTO 100, AXA CHERTO COMPACT 95, MAGNUM ŁAŃCUCH ZAMEK 3040, Abus Ionus 8900 u-lock: Kryptonite Kryptolok, Abus Sinus 46, Trelock BS 301 znajdziesz na allegro lub rowerystylowe.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.