s2power Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Pytanie i wielka prosba do piekniejszej czesci tego forum. W czym jezdzicie by bylo Wam wygodnie? Glownie chodzi ospodenki, koszulki, buty. Wraz z dziewczyna ostatnio poszukujemy naprawde wygodnych spodenek i koszulek dla Niej. Temet wydaje sie nie taki prosty ze wzgledu na ograniczony wybor w sklepach. Szczegolnie chodzi o jak najkrotsze i jak nabardziej przewiewne (na upaly) spodenki z wkladka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hike Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Franio, 3 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 3 Sierpnia 2012 - Brak powodu Pytanie i wielka prosba do piekniejszej czesci tego forum. W czym jezdzicie by bylo Wam wygodnie? Glownie chodzi ospodenki, koszulki, buty. Wraz z dziewczyna ostatnio poszukujemy naprawde wygodnych spodenek i koszulek dla Niej. Temet wydaje sie nie taki prosty ze wzgledu na ograniczony wybor w sklepach. Szczegolnie chodzi o jak najkrotsze i jak nabardziej przewiewne (na upaly) spodenki z wkladka. Odnośnik do komentarza
mfabry Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja się zaopatrzyłam na ten rok w Lidlu i Tchibo + na Allegro wyszperałam krótkie spodenki na szelkach Hi Mountain. Przyznaję, wybór jest mocno ograniczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Franio, 3 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 3 Sierpnia 2012 - Brak powodu Szczegolnie chodzi o jak najkrotsze i jak nabardziej przewiewne (na upaly) spodenki z wkladka. Przyznaję, wybór jest mocno ograniczony. Jaki ograniczony ?! Ja polecam spodenki takie jak ma ta Pani na obrazku. Są krótkie i baaardzo przewiewne. Wkładkę trzeba sobie doszyć lub kupić w rosmanie są nawet ze skrzydełkami Odnośnik do komentarza
KUBATRIX Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Polecam stroje w mikesporcie maja dużo odzieży dla dziewczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 polecam endurastore.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Mam NOWE spodenki krótkie DAMSKIE kadry polski na szelkach. Szelki oczywiście z siatki, a wkładka specjalnie profilowana (dużo grubsza niż wersja dla panów). Loga na spodenkach to CCC. Są to te same spodenki w których jeździ elita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturs Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 mam w sensie że jeździsz w takich czy masz na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustynaBikerka Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Mam NOWE spodenki krótkie DAMSKIE kadry polski na szelkach. Szelki oczywiście z siatki, a wkładka specjalnie profilowana (dużo grubsza niż wersja dla panów). Loga na spodenkach to CCC. Są to te same spodenki w których jeździ elita. Napisz coś więcej o tej wkładce. Chcę zamówić sobie właśnie z taką damską wkładką. Z tego co słyszałam to są lepiej profilowane Bluzę damską już kupiłam na allegro teraz brakuje tylko spodenek do kompletu Pozdrówko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzewa Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Napisz coś więcej o tej wkładce. Chcę zamówić sobie właśnie z taką damską wkładką. Z tego co słyszałam to są lepiej profilowane /> Pozdrówko. na początku zabawy w rower, czyli około 1993 roku jeździłam w męskich spodenkach - ale te wkładki męskie są w zupełnie innym miejscu :-)teraz mam masę ciuchów rowerowych dla babeczki w tym spodenki, wszystko firmy Biemme - polecam są super, mam też / tak dla lansu / spodenki z wkładką i dopinaną spódniczką :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimbarian Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Hej, Moja lepsza polowa smiga w odziezy Endura plus jakies dodatki z B'Twin (Decathlon). Bardzo sobie chwali: - Kurtka: Endura Windchill - Koszulka: Endura Hummvee damska - Buty: Shimano WM-41 (jezdzi bez blokow, ale mowi ze nie ma porownania ze zwklymi butami sportowymi) - Koszulki z krotkim, dlugim rekawem B'Twin - jest zadowolona ale ostatnio stwierdzila ze bedzie kupowac mniej ale z Endury (roznica w cenach niestety jest) Jezeli chodzi o spodenki sprawa jest bardziej skomplikowana - bardzo chwali damskie "wkladki" Endury (nie ma najlepszej opini o porcietach z Lidla lub Decathlon'u), niestety kompletnie nie pasuje jej kroj damskich spodenek Endura Hummvee - roznia sie one znaczaco od meskich jezeli chodzi o kroj i ilosc i rozmieszczenie kieszeni. Pozdro, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.