Skocz do zawartości

[odziez] Dziewczyny, w czym jezdzicie?

s2power

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie i wielka prosba do piekniejszej czesci tego forum. W czym jezdzicie by bylo Wam wygodnie? Glownie chodzi ospodenki, koszulki, buty. Wraz z dziewczyna ostatnio poszukujemy naprawde wygodnych spodenek i koszulek dla Niej. Temet wydaje sie nie taki prosty ze wzgledu na ograniczony wybor w sklepach. Szczegolnie chodzi o jak najkrotsze i jak nabardziej przewiewne (na upaly) spodenki z wkladka.

Napisano · Ukryte przez Franio, 3 Sierpnia 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Franio, 3 Sierpnia 2012 - Brak powodu

Pytanie i wielka prosba do piekniejszej czesci tego forum. W czym jezdzicie by bylo Wam wygodnie? Glownie chodzi ospodenki, koszulki, buty. Wraz z dziewczyna ostatnio poszukujemy naprawde wygodnych spodenek i koszulek dla Niej. Temet wydaje sie nie taki prosty ze wzgledu na ograniczony wybor w sklepach. Szczegolnie chodzi o jak najkrotsze i jak nabardziej przewiewne (na upaly) spodenki z wkladka.

Napisano · Ukryte przez Franio, 3 Sierpnia 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Franio, 3 Sierpnia 2012 - Brak powodu

Szczegolnie chodzi o jak najkrotsze i jak nabardziej przewiewne (na upaly) spodenki z wkladka.

Przyznaję, wybór jest mocno ograniczony.

Jaki ograniczony ?! Ja polecam spodenki takie jak ma ta Pani na obrazku. Są krótkie i baaardzo przewiewne. Wkładkę trzeba sobie doszyć lub kupić w rosmanie są nawet ze skrzydełkami :icon_cool:

s,vhs,n,47916906,f,540181220895626123189243_orig.jpg

• 1 miesiąc temu...

Mam NOWE spodenki krótkie DAMSKIE kadry polski na szelkach. Szelki oczywiście z siatki, a wkładka specjalnie profilowana (dużo grubsza niż wersja dla panów). Loga na spodenkach to CCC. Są to te same spodenki w których jeździ elita.

Napisz coś więcej o tej wkładce. Chcę zamówić sobie właśnie z taką damską wkładką. Z tego co słyszałam to są lepiej profilowane :) Bluzę damską już kupiłam na allegro teraz brakuje tylko spodenek do kompletu :) Pozdrówko.

Napisz coś więcej o tej wkładce. Chcę zamówić sobie właśnie z taką damską wkładką. Z tego co słyszałam to są lepiej profilowane /> Pozdrówko.

na początku zabawy w rower, czyli około 1993 roku jeździłam w męskich spodenkach - ale te wkładki męskie są w zupełnie innym miejscu :-)teraz mam masę ciuchów rowerowych dla babeczki w tym spodenki, wszystko firmy Biemme - polecam są super, mam też / tak dla lansu / spodenki z wkładką i dopinaną spódniczką :-)

Hej,

Moja lepsza polowa smiga w odziezy Endura plus jakies dodatki z B'Twin (Decathlon). Bardzo sobie chwali:

- Kurtka: Endura Windchill

- Koszulka: Endura Hummvee damska

- Buty: Shimano WM-41 (jezdzi bez blokow, ale mowi ze nie ma porownania ze zwklymi butami sportowymi)

- Koszulki z krotkim, dlugim rekawem B'Twin - jest zadowolona ale ostatnio stwierdzila ze bedzie kupowac mniej ale z Endury (roznica w cenach niestety jest)

Jezeli chodzi o spodenki sprawa jest bardziej skomplikowana - bardzo chwali damskie "wkladki" Endury (nie ma najlepszej opini

o porcietach z Lidla lub Decathlon'u), niestety kompletnie nie pasuje jej kroj damskich spodenek Endura Hummvee - roznia

sie one znaczaco od meskich jezeli chodzi o kroj i ilosc i rozmieszczenie kieszeni.

Pozdro,

P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...