JerryGarcia Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam, prosze Was koledzy o pomoc w sprawie dobioru butów oraz pedałów spd. Krótko i na temat - czy ten zestaw http://allegro.pl/pedaly-spd-shimano-pd-m520-sreb-bloki-nakladki-i2504580759.html oraz http://allegro.pl/wyprzedaz-buty-rowerowe-spd-shimano-sh-m077-44-i2518722810.html jest ze sobą kompatybilny? Jeżeli nie , to proszę o wyjaśnienie jak dobierać buty do pedałów, oraz jesli znalibyście jakiś wariant w lepszej cenie to również proszę o propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 witam, 100% kompatybilny, buty dają radę, też mam ten model i jest ok, łatwe w utrzyamniu czystości Witam, prosze Was koledzy o pomoc w sprawie dobioru butów oraz pedałów spd. Krótko i na temat - czy ten zestaw PEDAŁY SPD SHIMANO PD-M520 SREB + BLOKI +NAKŁADKI (2504580759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz WYPRZEDAŻ BUTY ROWEROWE SPD SHIMANO SH-M077 44 (2518722810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest ze sobą kompatybilny? Jeżeli nie , to proszę o wyjaśnienie jak dobierać buty do pedałów, oraz jesli znalibyście jakiś wariant w lepszej cenie to również proszę o propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Będziesz kolego zadowolony Poczytaj o regulacji SPD i utrzymuj w czystości. Jak je zamontujesz, to pewnie nie raz będą tak wyglądały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JerryGarcia Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Jeszcze jedno pytanie. Czy "bloki" dołączone są odrazu do pedałów, czyli, że odrazu można wsiąść i jeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Na każdej aukcji masz napisane czy są i o ile są to oryginalnie nowe to tak są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Bloki są razem z butami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Tak. Chyba, że akurat kupisz same pedały. Co zdarza się w przypadku Cranków na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Kolega pyta o konkretny zestaw, więc odpowiadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Nie widziałem wypowiedzi. Miałem ten temat otwarty w drugiej karcie, a w tym czasie Ty już napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 3 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Bloki są razem z butami Bloki są razem z pedałami, nie z butami. Jeśli bloki byłyby w komplecie z butami, to pedały należałoby kupować pod konkretny model butów tak, by bloki do nich pasowały. Tymczasem takiej zależności nie ma i do danego modelu pedałów (z blokami w komplecie), dobieramy dowolny model obuwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JerryGarcia Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Serdecznie dziękuje za pomoc! Zamówienie poszło, jak dojdzie to opisze swoje wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 O ile się nie zabijesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 4 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Co cię nie zabije, to cię wzmocni. Bajeczki o tym jakie to straszne dla początkujących są zatrzaski odłóżmy na bok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Franio, Masz rację Źle napisałem. Przecież bloki miałem razem z pedałkami. Mój błąd Przepraszam autora tematu o wprowadzenie w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.