Skocz do zawartości

[osłona przedniego amorka] Warto czy nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

W moim rowerze od nowości mam małą harmonijkową osłonkę podobną do tej: zdjęcie znalezione w internecie. Osłonki cały czas są w górnej części goleni (bo słabo się trzymają dołu i po każdym założeniu ich wystarczy jedno ugięcie żeby poszły do samej góry).

Jest jakikolwiek sens z tym jeździć czy lepiej to zdjąć (bo pożytku żadnego nie ma jak na razie, goleń się brudzi)? Może macie jakiś sposób na utrzymanie ich w jednym miejscu? :closedeyes:

Schwefel tylko weź pod uwagę to, że te osłonka jest 4-5 cm wyżej niż powinna i praktycznie nic nie daje (cały brud osadza się niżej).

RST Capa T zalicza się do tych z niższej czy wyższej półki? :) Niestety nie znam się na klasach amorków.

RST Capa T zalicza się do tych z niższej czy wyższej półki? :) Niestety nie znam się na klasach amorków.

RST CAPA się nie zalicza :) Chociaż wbrew pozorom zadziwiła mnie 'praca' capy t8

Spróbować możesz zacisnąć zipami tylko nie wokół goleni, a na uszczelkach, no jak najniżej jeśli da.

RST CAPA się nie zalicza :) Chociaż wbrew pozorom zadziwiła mnie 'praca' capy t8

Spróbować możesz zacisnąć zipami tylko nie wokół goleni, a na uszczelkach, no jak najniżej jeśli da.

Właśnie myślałem o zipach ale pierwotnie chciałem je zacisnąć na goleniach więc pomysł od razu odpadł :D

Dzięki, na razie tak zrobiłem, później pojadę gdzieś w teren to zobaczę jak działa ;)

Nie zalicza do czego? Prąd wyłączyli?

Jakby prąd odłączyli nie byłoby tego posta. To było takie sarkastyczne nawiązanie do beznadziejności tego widelca. W każdym razie zoom to nie jest ...

Dobra żeby znowu ktoś ironii ' nie nie zrozumiał' chodziło o to, że ta capa to niska półka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...