Golden Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Cześć W moim rowerze od nowości mam małą harmonijkową osłonkę podobną do tej: zdjęcie znalezione w internecie. Osłonki cały czas są w górnej części goleni (bo słabo się trzymają dołu i po każdym założeniu ich wystarczy jedno ugięcie żeby poszły do samej góry). Jest jakikolwiek sens z tym jeździć czy lepiej to zdjąć (bo pożytku żadnego nie ma jak na razie, goleń się brudzi)? Może macie jakiś sposób na utrzymanie ich w jednym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Więcej szkody jak pożytku (jeżeli w ogóle jest). Magazyn brudu i wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Do tanich amorów warto, bo mają uszczelki dziurawe jak sito. Do reszty nie, bo uszczelki są wystarczająco szczelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Schwefel tylko weź pod uwagę to, że te osłonka jest 4-5 cm wyżej niż powinna i praktycznie nic nie daje (cały brud osadza się niżej). RST Capa T zalicza się do tych z niższej czy wyższej półki? Niestety nie znam się na klasach amorków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 RST Capa T zalicza się do tych z niższej czy wyższej półki? Niestety nie znam się na klasach amorków. RST CAPA się nie zalicza Chociaż wbrew pozorom zadziwiła mnie 'praca' capy t8 Spróbować możesz zacisnąć zipami tylko nie wokół goleni, a na uszczelkach, no jak najniżej jeśli da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 RST CAPA się nie zalicza Nie zalicza do czego? Prąd wyłączyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 RST CAPA się nie zalicza Chociaż wbrew pozorom zadziwiła mnie 'praca' capy t8 Spróbować możesz zacisnąć zipami tylko nie wokół goleni, a na uszczelkach, no jak najniżej jeśli da. Właśnie myślałem o zipach ale pierwotnie chciałem je zacisnąć na goleniach więc pomysł od razu odpadł Dzięki, na razie tak zrobiłem, później pojadę gdzieś w teren to zobaczę jak działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Nie zalicza do czego? Prąd wyłączyli? Jakby prąd odłączyli nie byłoby tego posta. To było takie sarkastyczne nawiązanie do beznadziejności tego widelca. W każdym razie zoom to nie jest ... Dobra żeby znowu ktoś ironii ' nie nie zrozumiał' chodziło o to, że ta capa to niska półka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 ja to ściągłem je z mojego XCM oczywiście uszczelki zostawiłem i o wiele lepiej jest go w tamtych miejscach czyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.