Mod Team anarchy Napisano 2 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Serwus Wszystkim Zakładam nowy wątek (mam nadzieję, że burzliwa dyskusja utrzyma go na wierzchu) do szybkiego umawiania się na wspólne wyjazdy w teren j.w. Na "sąsiednim" forum działa to dosyć dobrze. Piszemy np: "mam w środę 16,08 po 17 czas", ktoś odpisuje albo i nie I tak lecimy. Z mojej strony będę pisał za siebie a częściowo za "fajną koleżankę" szukającą częściej chętnych do jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ok...hmm...."fajna koleżanka" fajnie brzmi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Zaawansowanie średnie, prędkość powyżej średniej kobiecej (ale nie ma się co oszukiwać że to "kawal chłopa") technicznie 3,5/5. I ma sporo wolnego po pracy (tak od 17). Zna kilka podstawowych szlaków włącznie z tzw "polickim". Jeździ na lekkim fulu AMP.amen. acha, na imię jej Kaśka W przyszłym tygodniu ustawi się chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Kurde, widzę, że nie wiem na co się porwałem pisząc się na wspólne jazdy z Wami... Ja tam nawet nie mam pojęcia jaki mam poziom zaawansowania technicznego :-) Jeżdżę Specialized Carve Copm 29er (z tymże zmieniłem osprzęt na XT), czy szybko, czy nie, to nie wiem - nie mnie oceniać. Pętlę 100km szosą Police - Nowe Warpno - Dobieszczyn - Stolec - Dobra - Głębokie i do góry na Gubałówkę robię ze średnią 27km/h na grubych oponach MTB...więc nie wiem, czy to dobrze, czy źle... Ale ok - w przyszłym tygodniu działamy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 cytując siebie samego: "ps2: Kolcichy, a jak byś chciał spoczynkowym tempem to mam fajna Koleżankę która po pracy bywa wolna i zapuszcza się w las, nie jest najlepsza ale już całkiem całkiem, z pewnością lepsza od "średniej kobiecej"....Nie licz na "męskie granie" i średnią 25 - 30km/h ale przyjemny przelot lasem (czasem nawet tak warto pojeździć). So?" Napisałem, że ma lepszą niż średnia kobieca bo znam kilka kobiet "co jeżdżą" ale sam wiesz, że jest jazda i jazda. Ot co. Technicznie tez jest lepsza, praktycznie 99,5% ścieżek, wywijasów i wąwozów przejeżdża-więc czego chcieć więcej W Górach nigdy nie była więc nie mam pojęcia jak by się tam sprawdziła. A co do tempa-masz niezłe, mnie by się już chyba.. nie chciało ) To tak - ja w niedzielę w czasie dowolnym mam 1,5-2 h na jazdę. Jeśli znajdzie się chętny na teren i pogoda pozwoli. Czekam na odzew do soboty wieczór. Jak nic z tego nie wyjdzie idę z kumplem na szosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Piszcie kiedy jeździcie wtedy łatwiej jest się podłączyć. Ja często na spontana jadę ale postaram się zapowiadać . Jak w tygodniu to po pracy od 17 się zapowiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 No ja przy 3 dzieci, pracy, domu itd też tylko spontony (a przecież jest jeszcze żona z którą warto pogonić królika w lesie i starzy dobrzy kumple, "którym się nie odmawia" ) Ale na ogół z forum jestem na bieżąco ( 8,30-16,00) A "fajną koleżankę" staram się zaprosić na to forum-żeby sama sobie ustawki robiła (ps: wczoraj pogoniła jakiegoś chłopaka po lesie heheh). Tak po za tym gdyby jakaś Forumowiczka, której nóżka podaje się odezwała było by fajnie bo jest damskie towarzystwo które by się przyłączyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja mogę w tygodniu codziennie po 17tej, więc czekam tylko na propozycję gdzie i dokładnie o której. Z koleżanką z miłą chęcią pośmigam, choć chciałbym się też sprawdzić z Wami koledzy jeśli można. W tą niedzielę mnie nie ma - poza tym jutro startuję w VII Maratonie Wokół Miedwia... Czekam na propozycję - dostosuję się - byle po 17tej. Pzdr Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 chciałbym się też sprawdzić z Wami koledzy Ale ja się z nikim "sprawdzać" nie chcę. Nie ścigam się bo się spocem, nie skaczem bo nie umiem itd... Koleżanka - Katarzyna vel AMP aka Kaszuba z Krwi i Kości zapisała się i pewnie niebawem pojawi na forum. No dobra- to może przełożę to tak - w niedzielę (5sierpnia) robię delikatną szosę z kumplem. W poniedziałek ale później koło 17,30-18,30 pod Arkonką mogę być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ok - a gdzie dokładnie pod Arkonką...dopiero zamieszkałem w Szczecinie, więc nie do końca wiem gdzie co jest. Tam gdzie starty biegowe GP Szczecina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Oj widzę, że Kolega Aktywny To może "tradycyjna miejscówka" - Wejście na Głębokie (kiedyś nawet w "trójce" Henio Sytner mówił, że w Szczecinie ludzie umawiają się pod Głębokim) W poniedziałek w ciągu dnia potwierdziłbym tylko godzinę (wszystko zależy od biura) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Tam kojarzę, bo jeżdżę codziennie, więc pasuje. Akurat 8-9km od domu na rozgrzewkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 oj bo się wycofam........ MY JEŹDZIMY REKREACYJNIE to że z 20 lat to fakt, ale rekreacyjnie ale nic tam, przejedziemy się (przynajmniej raz) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Jeździsz Dawid w weekend bo chyba będę na miejscu, a zapewne będę jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMP Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Kolega mi tu taką reklamę zrobił , że czuję się w obowiązku w końcu zameldować. Potwierdzam informację co do gotowości na szybkie leśne wypady w tygodniu - pozostałych informacji nie wypada mi potwierdzać przez wrodzoną zkromność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Hehe Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 tobike-sobota odpada (sprawy małżeńskie) ale gdyby to miała być niedziela rano nim upały dopadną (8,00-9,00), tak z 1-1,5h ale "na lekko" to czemu nie. Co do koleżanki chciałbym ostrzec, że przyszły tydzień ma mieć "rekonwalescencyjny" przed wyjazdem w Góry więc proszę mi jej tu nie katować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witamy Kasiu, witamy :-) Ok - postaramy się nie zakatować :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Spotykamy się dziś? Proponuję 17 na Głębokim :-) Abarchy, tobike, AMP - wysłałem Wam na PW swój nr tel w razie potrzeby kontaktu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Serwus Sory, ale nie dam rady - dziś wraca Rodzina z Gór. Może Kaśka? Wczoraj nie mogłem - za tydzień wyjeżdżamy na Suwalszczyznę na rowery i do tego czasu mnóstwo prac do pokończenia-utorbienie rowerowe uszyć, rower złożyć do końca, projekty pokończyć żeby firma dała na urlop wyjechać itd Może w tym tygodniu " z raz się wyrwę" - i w tedy pewnie dam znak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Może będę dzisiaj jeździł, czekam na info od kolegi, ale chyba trochę później 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy89 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ktoś chętny na jazdę po Akronce i we Wkrzańskiej w piątek 24-08? Godzina najlepiej 17-18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ja wstępnie się piszę. Dam znać tuż przed piątkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwkins Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam Wszytskich, z wielką chęcią pośmigam z Wami, mieszkam na niebuszewie więc do lasu i puszczy mam 3 depnięcia na korbę W sumie las arkoński przemierzam codziennie zahaczając o jeź. głębokie i przyległe tereny. Ze względu na prace 3-zmianową wsiadam na rower o różnych porach. Jakie dystanse planujecie pokonywać? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy89 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ja dziś niestety muszę spasować... :/ Weekend też mam już niestety zajęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.