marf Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Znalazłem używaną powietrzną torę niestety ma obicie na górnej goleni. Zdjęcia: http://imgur.com/a/cxvFQ#3 Zastanawiam się wiec czy, i jaki wpływ będzie to miało na pracę i eksploatację amortyzatora.
PoleK Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 wg mnie to wyglada zle, i jeszcze jakas rdza chyba sie pojawia, co sie tak upieracie na te tory jak to nawet nie jest ani specjalnie sztywne, ani specjalnie pracujace...
99tomcat Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 W tej cenie można kupić drake albo polować na epicona. Tora to cięzki klocek niestety...
marf Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Napisano 2 Sierpnia 2012 W tej cenie można kupić drake albo polować na epicona. Tora to cięzki klocek niestety... tora to jedna z nielicznych możliwości(amortyzator pod v-brake) w tej cenie, używki epicona to jeszcze nie widziałem, a te drake z allegro to tylko pod tarczowe i są chyba jakieś uboższe wersje oem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.