biker90 Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) To mieliśmy survival za Libiążem, do teraz mi się buty suszą i nie umieją wyschnąć jeszcze Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez biker90
Manitoupower Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 mnie bolal każdy centymetr ciała , a devil nie umiałeś mnie dogonić bo ci jednej przerzutki było brak gdybyś miał full to ja był jedynie mógł się pod ciebie sznurkiem podpiąć i byś jeszcze dawał rade mnie ciągnąć ... od dziś jeżdzę tylko z tylnim błotnikiem nie dodaje mi on obciążenia ale przynajmniej będę miał dupe suchą jedynie na przód nie mogę założyć bo korek do montarzu w amorku ze starego nie pasuje średnicą do nowego a nie kupie nigdzie osobno samego mocowania i jeden błotnik leży nieużywany
biker90 Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Napisano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Zamek Lipowiec wreszcie zaliczony przy okazji wypadu na Kraków: http://gizmo201.bikestats.pl/787552,Zamek-Lipowiec-Krakow.html Co się ostatnio nie udało teraz wreszcie zostało dokonane Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez biker90
Rekomendowane odpowiedzi