biker90 Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam i zapraszam na wycieczkę do Zamku Lipowiec w gminie Babice Termin, godzina i miejsce zbiórki ustalimy wspólnie co by więcej osób mogło jechać, a nie jak to dotychczas bywało. Tak więc piszcie swoje propozycje kiedy możecie to ogarniemy temat i się ustalić dokładnie co jak, kiedy i gdzie
zibiraze Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Piszę się , zamek jak i skansen mam w planach na ten miesiąc, a że w grupie raźniej - jak mnie zabierzesz to dam Ci tą obiecaną mapę. 4,5,12/08 jak i od 15/08 do 2/09 niestety tylko takie terminy mi odpowiadają na wycieczkę całodniową .
biker90 Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Napisano 2 Sierpnia 2012 Mam już te mapy jak coś, zabrać cię zabiorę. Czekam jeszcze jak sie temat rozwinie i wtedy ustali się co i jak!
DEVILEK Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Może 9/10.08, ale to nic pewnego. Natomiast później mam urlop i chyba nie zapowiada się rowerowy, chociaż kto wie.
biker90 Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Napisano 7 Sierpnia 2012 W tą sobotę jest pan jechać, kto chętny to zapraszam. Godzinę i miejsce zbiórki wspólnie się ustali
grzegorzkm Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 W niedziele bym jechał bo w sobote pracuje niestety , a trasa to afalt czy jak?
biker90 Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Napisano 7 Sierpnia 2012 Trasa pół na pół z przewagą lasu, termin można zawsze zmienić jak coś, nie jest to sztywna data tylko zaproponowana
grzegorzkm Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 no to na niedziele jestem wstepnie chetny
biker90 Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Napisano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) no to na niedziele jestem wstepnie chetny Czym więcej nas tym lepiej. To w takim razie wypad przekładam na NIEDZIELĘ Trasa tak bd przebiegała z wyjątkiem tego odcinka do Dziećkowice. Na Dziećkowice chce przez Murcki jechać co by wylecieć na Wesołej, potem w Lędzinach, a następnie w Imielinie. Tak by bocznymi drogami i lasami jechać: http://skroc.pl/06c4 Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez biker90
noLags Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Pojechałbym ale nie dam rady po lesie, ja tylko szosa;( przykro mi
biker90 Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Napisano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Proponuje by zbiórka miała miejsce albo przy Kościele Mariacki lub przy Pubie Wiocha przy lotnisku na Muchowcu o godzinie 11.00 Kto chętny niech daj znać w tym wątku Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez biker90
zibiraze Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Sobota pracująca, więc niedziela jak najbardziej. Katowice z Muchowca o tej samej godzinie startują na wycieczkę rowerową do jakiegoś pałacu w Siemianowicach,żeby się nie pomylić ,albo uda się jeszcze kogoś zwerbować.
biker90 Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Sobota pracująca, więc niedziela jak najbardziej. Katowice z Muchowca o tej samej godzinie startują na wycieczkę rowerową do jakiegoś pałacu w Siemianowicach,żeby się nie pomylić ,albo uda się jeszcze kogoś zwerbować. To zapraszamy, jak się pojawisz to pojedziesz My startujemy spod Kościoła Mariackiego o 11.00 (ew. kogoś możemy spod Pubu Wiocha zebrać o 11.10-11.20) Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez biker90
DEVILEK Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 Wstępnie się pisze na wspólną jazdę. Tak na 70% Filip, przypomnij mi ; większość to szutry i lasy, czy asfalt ?
biker90 Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Napisano 9 Sierpnia 2012 Pół na pół z przewagą lasów raczej będzie chcieli jechać. Wszystko szlakami, a co do lasu to szybki teren raczej to będzie
biker90 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Napisano 11 Sierpnia 2012 Kurde coś nam się pogoda zepsuła, dzisiaj padać ma i pada Oby jutro tak nie było bo wyjazd wtedy z racji pogody zostanie odwołany i przełożony na inny dzień. Pogoda mówi, że jutro ma być lepiej więc jeśli nam pozwoli to jedziemy tak jak było mówione START O GODZINIE 11.00 SPOD KOŚCIOŁA MARIACKIEGO
DEVILEK Napisano 11 Sierpnia 2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 No to oby nie padało ... Jeśli będzie lekko kropić, to co robimy ? Każdy przecież ma jakieś ubranka odpowiednie do pogody.
biker90 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Napisano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Relacja z wyjazdu: http://gizmo201.bike...-Trzebinia.html Trochę popadało, może nie trochę tylko bardzo, ale wypad się udał jakby nie patrząc Miał być Zamek Lipowiec była Trzebinia też coś się zwiedziło i ta ciągła potem ucieczka przed deszczem. Wycieczkę stanowczo trzeba powtórzyć wtedy kiedy pogoda będzie na 100% dobra, a nie tak jak dzisiaj nie pewna od końca, nie ma tak, że celu się nie osiąga jak nie teraz to wkrótce go się osiągnie DZIĘKI ZA WYPAD I JAZDĘ W DESZCZU P.S.TRZEBA UTWORZYĆ NOWĄ KATEGORIĘ NA BS: ILOŚĆ PRZEJECHANYCH KM W DESZCZU Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez biker90
DEVILEK Napisano 12 Sierpnia 2012 Napisano 12 Sierpnia 2012 Wiesz co ... Cel osiągnęliśmy, ale trochę inny, niż był planowany Ryneczku w Trzebini nie zaliczyłeś wcześniej, a całkiem urokliwy. Relacja nr.2 http://devilek.bikestats.pl/784338,Mialy-byc-a-byla-Trzebinia.html Podziękował także, bo fajnie się jechało, ino jakby mnie tak nogi nie bolały ; czołgiem po asfalcie się jednak nie da
biker90 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Napisano 12 Sierpnia 2012 Oi nie narzekaj już tak, dawałeś rady czasami nawet peleton rozprowadzałeś więc było okej. Cel może i inny, ale ten główny trzeba i tak powtórzyć. To fakt na rynku w Trzebini nie byłem chociaż Trzebinie jako tako widziałem i byłem tam kiedyś.
DEVILEK Napisano 12 Sierpnia 2012 Napisano 12 Sierpnia 2012 Dawać radę, a jechać normalnie to duża różnica Czasami miałem problem Tomka dogonić I nogi po 80km, dawno mnie tak nie bolały. Cel wiadomo, że był inny, ale przyznajesz przecież sam, że wyjazd się udał i o to właśnie przecież chodzi.
biker90 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Napisano 12 Sierpnia 2012 Jak będzie pogoda to powtarzamy wypad zdecydowanie, niewiele brakło nam do celu. Wycieczka i tak na się udała i to najważniejsze. Ekipa tak jak i atmosfera znakomita więc jakby wycieczka nie mogła się udać !?
grzegorzkm Napisano 12 Sierpnia 2012 Napisano 12 Sierpnia 2012 dzieki panowie, troche mokro ale fajnie Devilek , mnie tez nogi bola , troche mnie to martwi
DEVILEK Napisano 12 Sierpnia 2012 Napisano 12 Sierpnia 2012 dzieki panowie, troche mokro ale fajnie Devilek , mnie tez nogi bola , troche mnie to martwi Trochę mokro mówisz, udało się wyschnąć w miarę jako w Trzebini dopiero ... Przypomnij sobie, że Filip chciał do Katowic lecieć. A szkity mnie bolą i to tak dosyć ; albo gorszy dzień, albo opona faktycznie dała mi w kość ( mięśnie ). Po Tobie jakoś nie było widać, że Cię nogi bolą. Formę dalej masz.
Rekomendowane odpowiedzi