Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam i zapraszam na wycieczkę do Zamku Lipowiec w gminie Babice

Termin, godzina i miejsce zbiórki ustalimy wspólnie co by więcej osób mogło jechać, a nie jak to dotychczas bywało. Tak więc piszcie swoje propozycje kiedy możecie to ogarniemy temat i się ustalić dokładnie co jak, kiedy i gdzie :icon_exclaim:

Napisano

Piszę się , zamek jak i skansen mam w planach na ten miesiąc, a że w grupie raźniej - jak mnie zabierzesz to dam Ci tą obiecaną :whistling: mapę.

4,5,12/08 jak i od 15/08 do 2/09 niestety tylko takie terminy mi odpowiadają na wycieczkę całodniową .

Napisano (edytowane)

no to na niedziele jestem wstepnie chetny

Czym więcej nas tym lepiej. To w takim razie wypad przekładam na NIEDZIELĘ

Trasa tak bd przebiegała z wyjątkiem tego odcinka do Dziećkowice. Na Dziećkowice chce przez Murcki jechać co by wylecieć na Wesołej, potem w Lędzinach, a następnie w Imielinie. Tak by bocznymi drogami i lasami jechać: http://skroc.pl/06c4

Edytowane przez biker90
Napisano (edytowane)

Proponuje by zbiórka miała miejsce albo przy Kościele Mariacki lub przy Pubie Wiocha przy lotnisku na Muchowcu o godzinie 11.00 :o Kto chętny niech daj znać w tym wątku :icon_exclaim:

Edytowane przez biker90
Napisano

Sobota pracująca, więc niedziela jak najbardziej.

Katowice z Muchowca o tej samej godzinie startują na wycieczkę rowerową do jakiegoś pałacu w Siemianowicach,żeby się nie pomylić ;) ,albo uda się jeszcze kogoś zwerbować.

Napisano (edytowane)

Sobota pracująca, więc niedziela jak najbardziej.

Katowice z Muchowca o tej samej godzinie startują na wycieczkę rowerową do jakiegoś pałacu w Siemianowicach,żeby się nie pomylić ;) ,albo uda się jeszcze kogoś zwerbować.

To zapraszamy, jak się pojawisz to pojedziesz :laugh: My startujemy spod Kościoła Mariackiego o 11.00 (ew. kogoś możemy spod Pubu Wiocha zebrać o 11.10-11.20)

Edytowane przez biker90
Napisano

Kurde coś nam się pogoda zepsuła, dzisiaj padać ma i pada :( Oby jutro tak nie było bo wyjazd wtedy z racji pogody zostanie odwołany i przełożony na inny dzień. Pogoda mówi, że jutro ma być lepiej więc jeśli nam pozwoli to jedziemy tak jak było mówione START O GODZINIE 11.00 SPOD KOŚCIOŁA MARIACKIEGO

Napisano (edytowane)

Relacja z wyjazdu: http://gizmo201.bike...-Trzebinia.html

Trochę popadało, może nie trochę tylko bardzo, ale wypad się udał jakby nie patrząc :woot: Miał być Zamek Lipowiec była Trzebinia też coś się zwiedziło i ta ciągła potem ucieczka przed deszczem. Wycieczkę stanowczo trzeba powtórzyć wtedy kiedy pogoda będzie na 100% dobra, a nie tak jak dzisiaj nie pewna od końca, nie ma tak, że celu się nie osiąga jak nie teraz to wkrótce go się osiągnie :icon_exclaim:

DZIĘKI ZA WYPAD I JAZDĘ W DESZCZU

P.S.TRZEBA UTWORZYĆ NOWĄ KATEGORIĘ NA BS: ILOŚĆ PRZEJECHANYCH KM W DESZCZU

Edytowane przez biker90
Napisano

Oi nie narzekaj już tak, dawałeś rady czasami nawet peleton rozprowadzałeś więc było okej.

Cel może i inny, ale ten główny trzeba i tak powtórzyć. To fakt na rynku w Trzebini nie byłem chociaż Trzebinie jako tako widziałem i byłem tam kiedyś.

Napisano

Dawać radę, a jechać normalnie to duża różnica ;) Czasami miałem problem Tomka dogonić :P I nogi po 80km, dawno mnie tak nie bolały.

Cel wiadomo, że był inny, ale przyznajesz przecież sam, że wyjazd się udał i o to właśnie przecież chodzi.

Napisano

Jak będzie pogoda to powtarzamy wypad zdecydowanie, niewiele brakło nam do celu.

Wycieczka i tak na się udała i to najważniejsze. Ekipa tak jak i atmosfera znakomita więc jakby wycieczka nie mogła się udać !?

Napisano

dzieki panowie, troche mokro ale fajnie

Devilek , mnie tez nogi bola , troche mnie to martwi

Trochę mokro mówisz, udało się wyschnąć w miarę jako w Trzebini dopiero ... Przypomnij sobie, że Filip chciał do Katowic lecieć.

A szkity mnie bolą i to tak dosyć ; albo gorszy dzień, albo opona faktycznie dała mi w kość ( mięśnie ). Po Tobie jakoś nie było widać, że Cię nogi bolą. Formę dalej masz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...