IwanMT Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Jakie polecacie tarcze do hamulców mechanicznych? Spodobały m się na alledrogo Unex arrow, ale usłyszałem opinię, że "takich odchudzonych się nie kupuje". Tak więc pytam tutaj co byście polecili Rozmiar 160-180mm, bez różnicy czy center lock czy 6 śrub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/tarcza-hamulcowa-accent-freezer-180mm-7-i2527890348.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanMT Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Z ciekawości zapytam od czego zależy to czy tarcza jest pod hamulce mechaniczne i hydrauliczne? Jak dla mnie tarcza jest tarcza i powinna wejść w oba rodzaje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Gdzie spotkałeś się z takim podziałem? Nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanMT Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 No właśnie dla mnie nigdy nie istniał, póki nie zajrzałem na alledrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 to jest podział na HAMULCE, a nie tarcze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanMT Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twój post m0rdeczka, ale chyba oczywiste, ze nie wsadzę tarcze pod V-ki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.