GeeRbiL Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Skradziono mojego Authora Reflexa rocznik 1996 z piwnicy w Bytomiu Miechowicach. Numer ramy WN6110946. Za pomoc lub informację czeka nagroda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Będę obserwował A powiedz mi jeszcze jak został skradziony ? Czy zgłosiłeś już kradzież na policje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeeRbiL Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ukradli z piwnicy , tymczasowo na czas remontu go tam dałem i miałem pecha. kradzież zgłosiłem na policje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 I jak rowerek się znalazł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komar1029 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 W Bytomiu to wszystko jest możliwe... Będę obserwował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeeRbiL Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi