gonsiorek Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam, Jestem w trakcie szukania nowego sprzętu i mam okazję kupić Kellysa Imagine w dość dobrej cenie - ok 4300 zł (katalogowo 5999 zł). Ujeżdźać będe go raczej w centralnej polsce, proszę o opinię - czy wart tej ceny? Wyczytałem, że dają teraz 5 lat gwarancji na ramę - coś z nim było nie tak, że nadrabiają aż takim okresem? Nie widze tam otworów na bagażnik wiec synka na wycieczkę w foteliku nie zabiorę - to taki mały minus.
gambiting Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Gwarancji 5 lat,ale poczytaj warunki. Jest to tylko na pierwszego właściciela, oraz musisz w autoryzowanym serwisie dokonywać przegląd całego roweru i wszystkich jego części co roku, potwierdzone wpisem w karcie gwarancyjnej. Dla niektórych jest to utrudnienie
mansua Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 gwarancja na rower to fikcja . ewentualnie na ramę możesz czegoś dochodzić jak pęknie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.