magik996 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Siema. Mam pytanie dot. rury sterowej. Mam rower z rurą - 18cm. Planuje wymienić amortyzator na na RockShox Boxxer Rc, on ma rurę sterową od długości 19cm(centymetr dłuższa od mojej.) . Czy to przeszkadza w zamontowaniu go w moim rowerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 nie przeszkadza, jeśli będzie trzeba zawsze rurę można przyciąć jeśli bez przycinania tow grę wchodzi założenie podkładek dystansowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 nie przeszkadza jeśli rura nie wystaje za mostek ,jak wystaje będziesz musiał dać podkładkę dystansową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik996 Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Czyli musi się tylko zgadzać jej średnica? Żeby weszła w rame, tak? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 tak, jeśli ma wejść w ramę to dobra średnica jest niezbędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik996 Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dzięki, wszystko już wiem. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.