prokson Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Rama: GT IDXC 1.0, 2005 r, rozmiar L bodaj Widelec: Fox F80 podwyższony do 100mm - wygląda marnie, ale dobrze działa. Damper: Fox Float RP3 Kierownica:Da Bomb Bad Bone Mostek: Tioga Gripy: Bontrager Barendy: Dartmoor białe Stery: FSA zintegrowane Siodło: Selle royal, leciutkie - modelu nie znam Sztyca: Campagne Zacisk: Tranz X Korby: Shimano LX Hollowtech II, 175mm suport: Shimano LX Hollowtech Zębatki: Shimano 42/32/22 Łańcuch: SRAM PC-951 Pedały: SPD Shimano PD-M520 Przerzutka przód : Shimano XT, 05r Przerzutka tył : SRAM X7 Manetki: Sram X-7 Kaseta: Sram PC950 Koło przód: Obręcz: Alexrims DP17 Szprychy: 32, czarne Piasta: Shimano hb m475 Opona: Bontrager Connection Trail, 2.00 Dętka: CST Koło tył: Obręcz: Rigda zac 2000 Disc Szprychy: 36, srebrne sapim Piasta: Joytech Opona: Bontrager Connection Trail , 2.00 Dętka: kenda Hamulec przód, klamka: Hayes HFX9 + tarcza 160mm Hamulec tył, klamka: Tektro aquila, fr5, 160mm Dotatki : koszyk na bidon bTwin, lampki cateye, czasem mocowanie na nawi, licznik Sigma Oczywiście mój to ten z prawej Wszelkie pytania, komentarze, uwagi mile widziane Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ten z lewej lepszy! - nie mogłem się powstrzymać Czemu masz taką długą linkę przedniej przerzutki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prokson Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 własnie muszę ją skrócić - w sensie pancerz, jak montowałem i przymierzałem to wydawała mi się ok na długość, później się okazało że jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
prokson
Rama: GT IDXC 1.0, 2005 r, rozmiar L bodaj
Widelec: Fox F80 podwyższony do 100mm - wygląda marnie, ale dobrze działa.
Damper: Fox Float RP3
Kierownica:Da Bomb Bad Bone
Mostek: Tioga
Gripy: Bontrager
Barendy: Dartmoor białe
Stery: FSA zintegrowane
Siodło: Selle royal, leciutkie - modelu nie znam
Sztyca: Campagne
Zacisk: Tranz X
Korby: Shimano LX Hollowtech II, 175mm
suport: Shimano LX Hollowtech
Zębatki: Shimano 42/32/22
Łańcuch: SRAM PC-951
Pedały: SPD Shimano PD-M520
Przerzutka przód : Shimano XT, 05r
Przerzutka tył : SRAM X7
Manetki: Sram X-7
Kaseta: Sram PC950
Koło przód:
Obręcz: Alexrims DP17
Szprychy: 32, czarne
Piasta: Shimano hb m475
Opona: Bontrager Connection Trail, 2.00
Dętka: CST
Koło tył:
Obręcz: Rigda zac 2000 Disc
Szprychy: 36, srebrne sapim
Piasta: Joytech
Opona: Bontrager Connection Trail , 2.00
Dętka: kenda
Hamulec przód, klamka: Hayes HFX9 + tarcza 160mm
Hamulec tył, klamka: Tektro aquila, fr5, 160mm
Dotatki : koszyk na bidon bTwin, lampki cateye, czasem mocowanie na nawi, licznik Sigma
Oczywiście mój to ten z prawej
Wszelkie pytania, komentarze, uwagi mile widziane Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.