Skocz do zawartości

[Przerzutka przód] SLX FD M661 DS

K0ras

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziwne, że SLX tak krótko potrzymał. Myslałem, że oprócz kultury pracy wyższe modele cechuje też wytrzymałosć ... Moja ACERA jeździ ze mną już 2 lata, sezon u mnie trwa cały rok, najpierw obcowała z 8 potem z 9rzędowym napędem, biegi przerzuca płynnie i nadal trzyma, a nigdy jej nie serwisowałem. Jedynie kapnąłem oliwą na sprężynę jak smarowałem łańcuch.

Napisano
Przerzutka przednia Shimano SLX FD-M661 Down Swing - bikestacja.pl Czy ktoś wie jak ten slx spisuje się w napedzie 3x9 gdzie blaty przednie maja 24-34-42T?

Ta przerzutka jest do korby 44z,dlatego są problemy z regulacją.

himano przerzutka SLX FD-M670 -B 3x10 42T 2013 (2520464185) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cos takiego pod 3*9 podejdzie?

Nie podejdzie.Ta przerzutka współpracuje z kasetami 10 rzędowymi,które nie są kompatybilne z kasetami 9 rzędowymi i mniejszymi.

Napisano

Własnie nie byłem pewien jak to z przodem jest i kompatybilnością dyna sys a napęd 3*9.

Problemy z regulacją, ale jakoś chodzi na 42T czy jednak nie? Korbe planuje zmieniać za rok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...