Skocz do zawartości
  • 0

[rower] kands 1300 disc alvio

bajus1997

Pytanie

Siemanko:D

więc tak rower przyszedł wczoraj przejechałem nim około 50 km i wywniskowalem że , ma lipne siedzonka i nic nie wyszło mnie boli , ze ma kiepska kierownice i te manetki do trzymania kierownicy , i ma slabe manetki do przerzucania przezutek , lecz az takie zle nie sa.

A reszta jak reszta , szału nie ma , ale jest dobrze , jak na rower w tej cenie to mozna powiedzieć że warto było i nie żałuje , rowerem jeżdzi sie lekko, i przyjemnie gdyby nie to siedzonko niskiej klasy.

A co do hamulcow, to nie sa złe , mozna powiedziec że nawet bardzo dobre z tego co czytalem alhonga zaciski są duzo gorsze i to potwierdze, moim zdaniem wydaje mi sie że warto dopłacić te 200 zł za tarcze .:)

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również mam wersję disc i jest bardzo dobrze ;)

No dobra...ostatnio czymś mi się zatłuściła tarcza i 2 tygodnie już nie jeżdżę :(

Ma ktoś pomysł jak odtłuścić?

Odtłuszczaczem. Ja używam rozpuszczalnika ekstrakcyjnego.

http://www.forumrowerowe.org/topic/51461-odtluszczanie-tarcz-i-klockow-co-jest-dobre-a-czego-nie-polecacie/

A reszta jak reszta , szału nie ma , ale jest dobrze , jak na rower w tej cenie to mozna powiedzieć że warto było i nie żałuje , rowerem jeżdzi sie lekko, i przyjemnie gdyby nie to siedzonko niskiej klasy.

Wnosisz że siodełko jest niewygodne więc jest niskiej klasy? polecam przejechać się na jakimś slrze za 300zł i wtedy poczujesz co to znaczy niewygodne (dla nowego użytkownika oczywiście, no offence), siodełko, pozatym od kiedy na kierownicy masz dwa razy manetki ? O_O

Wnosisz że siodełko jest niewygodne więc jest niskiej klasy? polecam przejechać się na jakimś slrze za 300zł i wtedy poczujesz co to znaczy niewygodne (dla nowego użytkownika oczywiście, no offence), siodełko, pozatym od kiedy na kierownicy masz dwa razy manetki ? O_O

Chodzi mi o rączki do trzymania kierownicy , i o manetki do przerzucamia przerzutek

KLĘĘĘĘĘĘĘŚKA.

Rower zepsuty , masakra,

Zaliczylem glebe przez "kierowce" który wymyślil zart aby wystraszyć mnie na rowerze , z duża prędkością wystartował w moją stronę , i z paniki aby mnie nie rozjechał z dużą prędkośćią uciekłem do rowu , gdzie sie wywaliłem i :

Tylnia przerzutka została zerwana , tzn jej mocowanie i cala przerzutka wpadla w szprychy; (

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...