Skocz do zawartości

[rower]Jaki rower na mnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jestem 1 raz na tym forum i mam pytanie. Jaka rame [.."] powinienem miec w rowerze do skakania i do jazdy po miescie bo nie mam kasy zeby kupic osobno do jazdy i osobno do skakania. Mam 185 wzrostu i waze 70kg. Jak możecie jeszcze to podajcie jakis model albo link do jakiegos roweru na mnie do 1400-1500 zl. Z góry dzieki.

Napisano
Jak możecie jeszcze to podajcie jakis model albo link do jakiegos roweru na mnie do 1400-1500 zl. Z góry dzieki.

@up Koledze chodzi o cały rower w tych funduszach.

Napisano

tak caly rower i jaka rama ma bzc bo duzo jest co maja 15-17" a ja nie wiem jaka kupic. Bo to moj 1 rower taki bedzie do skakania i do jazdy po miescie

Napisano

pisalem na górze wzrost [185cm]. Ale chce kupic rower na mnie ale nie wiem z jaka rama. ile ". bo kupie na alegro a bedzie za maly albo zaduzy [Do jezdzenia i skakania]

Napisano

kupie rower do 1500zl a nie stac mnie na 2 rowery a szukam taki zeby byl do jezdzenia i do skakania albo trickow . Ale jaka rama.ile " bo nie wiem. I jak moyecie to podajcie jakies nazwy ich

Napisano

kupie rower do 1500zl a nie stac mnie na 2 rowery a szukam taki zeby byl do jezdzenia i do skakania albo trickow . Ale jaka rama.ile " bo nie wiem. I jak moyecie to podajcie jakies nazwy ich

Jakby ci to wytłumaczyć... taka rama nie istnieje ;). Musisz się zdecydować czy chcesz na rowerze jeżdzić czy robić tricki. Jeśli chcesz rower do jeżdżenia to nie zrobisz na nim zbyt wielu tricków ze względu na geometrię ramy. Jeśli chcesz rower do robienia tricków to raczej nie pojeżdzisz na tym rowerze z tego samego powodu. Teraz wybór należy do Ciebie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...