Chorzowska113 Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam, Pytanie jak w temacie. Orientujecie się gdzie można zrobić instruktora z kolarstwa. Mam w planach dorabiać sobie jako pilot wycieczek i taki papier bardzo by mi się przydał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejow666 Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Tak się składa, że ostatnio natknąłem się na coś takiego. obozy-rowerowe.blogspot.com Czy o to Ci chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki75 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Witam, Pytanie jak w temacie. Orientujecie się gdzie można zrobić instruktora z kolarstwa. Mam w planach dorabiać sobie jako pilot wycieczek i taki papier bardzo by mi się przydał. Pozdrawiam Będzie w Pruszkowie pod koniec października 2012 ale musi się zebrać grupa 10 osób. Ja jestem już zapisany,proszę o kontakt to podam szczegóły lukasz@rsi.pl Będzie w Pruszkowie pod koniec października 2012 ale musi się zebrać grupa 10 osób. Ja jestem już zapisany,proszę o kontakt to podam szczegóły lukasz@rsi.pl Mam informację że kurs się odbędzie poniżej chyba aktualne już terminy, co do daty ostatecznej wpłaty to dopytam i podpytam jeszcze o prowadzących. Dam znać. 27.X.2012 – rozpoczęcie kursu, spotkanie organizacyjne •Kurs weekendowy 5 tygodni – 3-4.XI; 17-18.XI; 24-25.XI; 1-2.XII; 8-9.XII Będzie w Pruszkowie pod koniec października 2012 ale musi się zebrać grupa 10 osób. Ja jestem już zapisany,proszę o kontakt to podam szczegóły lukasz@rsi.pl Mam informację że kurs się odbędzie poniżej chyba aktualne już terminy, co do daty ostatecznej wpłaty to dopytam i podpytam jeszcze o prowadzących. Dam znać. 27.X.2012 – rozpoczęcie kursu, spotkanie organizacyjne •Kurs weekendowy 5 tygodni – 3-4.XI; 17-18.XI; 24-25.XI; 1-2.XII; 8-9.XII Koszt to 750 zł + 250 zł dla tych co jeszcze nie mają żadnego ministerialnego kursu instruktora bądź nie są po AWF-ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki75 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Będzie w Pruszkowie pod koniec października 2012 ale musi się zebrać grupa 10 osób. Ja jestem już zapisany,proszę o kontakt to podam szczegóły lukasz@rsi.pl Mam informację że kurs się odbędzie poniżej chyba aktualne już terminy, co do daty ostatecznej wpłaty to dopytam i podpytam jeszcze o prowadzących. Dam znać. 27.X.2012 – rozpoczęcie kursu, spotkanie organizacyjne •Kurs weekendowy 5 tygodni – 3-4.XI; 17-18.XI; 24-25.XI; 1-2.XII; 8-9.XII Zainteresowanych proszę jeszcze o kilka dni cierpliwości- ciężko mi namierzyć Panią "władną" organizatorkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki75 Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Zainteresowanych proszę jeszcze o kilka dni cierpliwości- ciężko mi namierzyć Panią "władną" organizatorkę Wszystko wiadomo Str www aktywna proszę się zapisywać tylko w ten sposób kurs może ruszyć po Waszych zapisach http://www.wskfit.pl/kurs_instruktora_KOLARSTWA.html Jeżeli mógłbym prosić to w formularzu elektronicznym przy zgłoszeniu w "uwagach" proszę zaznaczyć że Info o zgłoszeniu macie Państwo od Bartka z Zabrza Dziękuję i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.