Skocz do zawartości

[zasady forum] - proszę o informację

Rekomendowane odpowiedzi

Nawiązując do zamkniętego tematu:

http://forumrowerowe.jgc.pl/zasady-forum-z...stre-t6736.html

również poproszę informację dlaczego mój temat został skasowany bez żadnej informacji?

problem w tym, że jak się człowiek zorientuje trochę później o tagach [] to jednym słowem nic nie wyszło zbita, bo tematu nie da się zmienić. Na końcu swojego posta (po edycji) dopisałem magiczne słówko sorry, ale się nie da.

Niestety słówko nie zadziałało. Zrażacie ludzi.

willi

no wiesz, nigdzie nie jest napisane (juz dawno przeczytalem zasady...), ze w takich przypadkach trzeba skrobnac pw do moda. Skad newbie na forum ma to wiedziec? Potrzeba troche czasu zanim nowy sie zoriontuje w specyficznej netykiecie tego forum.

Wysylanie pw w takich wypdkach nie jest standardem na innych forach, tak samo nie jest standardem usuwanie postow - zazwyczaj, jesli ktos popelni blad to sie takie topiki zamyka - delikwent kontaktuje sie z moderatorem, poprawia co trzeba, a moderator otwiera temat i finito. Natomiast mnie potraktowano niezbyt przyjemnie. Grzecznie przeprosilem, ze nie ma tagow - rownie dobrze moderator mogl to poprawic i 'skrabnac pw' do mnie - a w odpowiedzi dostalem 'pocaluj sie w d*pe - kasujemy'.

• Mod Team

Jak rozwalisz szklanke w pubie to idziesz do obsługi ( kelnerka, barman) tak samo logicznym posunięciem wg mnie jest w momencie "zwalenia" czegokolwiek na forum skontaktowanie się z obsługą ( moderatorem ) i nie jest to żadne specyficzne zachowanie tak się robi wszędzie naprawde nie wiem co w tym unikalnego i trudnego do zrozumienia.

Btw. jeśli temat cie interesuje to co cie trzyma przed założeniem nowego tyle że poprawnie... ? Nikt tu nie kasuje postów/tematów na chybił-trafił.

Btw2 "delikwent" nie ma możliwości poprawienia tego co trzeba-od tego są właśnie moderatorzy.

Mógłbyś napisać o czym był ten temat ?

• Mod Team

Jeśli to ten temat....to willi chciałbym cię uświadomić że ten temat nie został skasowany, a przeniesiony :!!: A po drugie i co gorsze nie dałeś tam żadnego tekstu w stylu "sorry" czyli wciskasz nam kit z pełną premedytacją, a tego nie lubimy :!!: Po trzecie gdybyś pomyślał to klikając na "zobacz swoje posty" zobaczyłbys link do swojego postu WOW. Temat uważam za wyczerpany i zamykam, a za wciskanie kitu dostajesz ostrzeżenie.

A tutaj link do niby skasowanego tematu z Twoimi przeprosinami

http://forumrowerowe.jgc.pl/WOWand33-co-to...ama-t10992.html

Ok, otwieram ponownie temat ponoć chodzi nie o "WOW" tylko inny temat, więc czekamy na ciąg dalszy...

Witam,

dobrze, że napisaliście 'jeśli', bo to nie jest ten temat!!! Nie chciałoby mi się pisać tego topiku z powodu takiego tematu jak podał fryta.

Natomiast oskarżając mnie o "wciskanie kitu z pełną premedytacją" nikt nie miał żadnych 'ale' czy 'jeśli' i na dodatek dostałem ostrzeżenie!!!Imo za to należą mi się przeprosiny, a czy je dostane czy nie jest mi obojętne.

Pozwoliłem sobie napisać jeszcze raz temat o którym mowa. Niestety, ale musiałem go napisać jeszcze raz od nowa, tylko dlatego, że brakowało tagów []. Zastanówcie się trochę na moderowaniem i wskazówkami jakie dałem Wam wyżej. Najpierw zostałem potraktowany 'pocałuj się w d* - kasujemy', a potem jeszcze ta cała sprawa teraz.

naprawdę nie każdy nowy na forum zamierza zajmować się floodowaniem i robieniem bałaganu, a forum imo jest po to, by pomagać ludziom.

Link do nowo założonego tematu niżej (Mimo, że wcześniej powiedziałem już sobie, że do d*py z taką pomocą - odechciewa się):

http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=12117

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...