Skocz do zawartości

Sanok/Krosno/Rymanów

ByCzXD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a co preferujesz- szosa czy teren? ja będę w Sanoku od piątku do niedzieli (10 - 12. 07) i zabieram rower. Planuję bujnąć się z Sanoka do Komańczy asfaltem, a potem z Komańczy do Cisnej- bodajże czerwonym szlakiem. Z Cisnej powrót do Sanoka- jeszcze nie wiem, czy będę wracał do Komańczy szlakiem i potem asfaltem, czy od razu do Sanoka asfaltem- ja zdecydowanie preferuję teren i asfalt traktuję, jako zło konieczne do dojazdu :) także, jak jesteś chętna, to zapraszam :)

Napisano

Ja jedynie preferuje asfalt :) a co do Twojej trasy to bardzo ciekawa, wczoraj byłam w okolicach Komańczy ( asfaltem) jest przepięknie:) no i te podjazdy... :D

Napisano

Ja z swojej strony polecam Beskid Niski np.Krempna,Nowy Żmigród , Dukla ,Rymanów /R.Zdrój,Iwonicz/ I.Zdrój (niedaleko Krosna) w tamtej okolicy jest dużo dobrego asfaltu oraz szlaki terenowy idealne na rower.bywam tam kilka razy w miesiącu i sobie chwale można się zmęczyć pod miejscowe górki a i dobrze rozpędzić.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...