marcin1212 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ten sf11 ma możliwość zmiany skoku na 80mm czy nie? Bo juz sie troche zamotałem w tym wszytskim.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 kazdy epicon moze miec od 140 w dol do 80mm fabrycznie, a tam naprawdę do ilu chcesz, nawet 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A dla mnie SF11, zmienione pokrętło regulatora tłumika powrotu. Nie chce mi się teraz już zaglądać w dokumentację, ale 2010 to chyba tylko wprowadzenie modeli z Q-LOC, a 2011 z główką tapered? Jeśli rzeczywiście tak jest, w środku nie ma żadnych różnic. Napisałęm do VB o rok produkcji i możliwość zmiany skoku. Dostałem taką odpowiedź: Data produkcji to 2012. Skok można zmienić tylko w zakresie 100 / 120. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 @up Na pewno jest to SF11, ponieważ Epicony na 2012 są dostępne tylko na QR15 i QR20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Napisałęm do VB o rok produkcji i możliwość zmiany skoku. Dostałem taką odpowiedź: Data produkcji to 2012. Skok można zmienić tylko w zakresie 100 / 120. taki dostales, bo tak wyczytali ze strony suntoura na ktorej jest dziwnie opisane... pozatym: w dol mozesz skracac ile chcesz, mam juz 2 epicona, wiem co mowie w sklepach nie wiedza co robia, niech potwierdzeniem bedzie fakt ze kumpel zwmoil szprychy cieniowane i do kompletu nyple 2mm (takie mialy szprychy konce, jasna sprawa) i przyslali mu jakies malutkie nyple ktorych nijak nie da sie nakrecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.