f16marcin Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Cześć, Spodobały mi się hamulce HAYES STROKER TRAIL. Pytanie czy to dobry zestaw ? Jeżeli tak to do jakiej kwoty warto go kupić ? Takie jak te : http://allegro.pl/nowe-hamulce-hydrauliczne-hayes-stroker-trail-i2512949056.html#tabsAnchor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 poczytaj : http://www.forumrowerowe.org/topic/95728-hamulce-tarczowe-hayes-stroker-trail/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Super, Dzięki. Postaram się wygrać aukcje podaną przeze mnie w moim pierwszym poście. Będę licytować do kwoty 450 zł, mam małe szanse ale kto wie. Gdyby jednak się nie udało mógłbyś polecić jakiś fajny zestaw do kwoty 450 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Jeśli może być bez tarcz, Shimano BR-M596. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Dzięki, Może być bez tarcz i tak planuję kupić na pajączku. Jako walor estetyczny preferował bym białe. Wezmę pod uwagę twoją propozycję i zarazem czekam na kolejne ps. plusika dostaniesz jutro (nowy użytkownik 1 plus dziennie ) ;D kupiłem Hayes Stoke trail 2011 z adapterami tarczami (full) za 440 zł. Myślę ze udany zakup. Po allegro chodzą co prawda modele 2012 za kwotę 400 zł sztuka (przód lub tył) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 no jak będą dobrz chodzic to warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Powinny gdyż sprzedawca zagwarantował mnie w 100% iż hamulce nie były używane dłużej, mała jazda testowa rowerkiem i poszedł na części od razu. Wszystkiego dowiem się dopiero pod koniec przyszłego tygodnia, dopiero zaczynam składać rower i po kupieniu kół (CrossRide) zamontuję do tymczasowego roweru na próbę (Ostatecznie za 2-3 miesiące będzie nowy składany rowerek) ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 @@ hamulce zamontowane, ustawione. O dziwo ustawienie zajęło mi jakieś 2-3 minuty, chodzi ładnie i nic nie piszczy. Chyba mi się opłacało ponieważ widziałem w sklepie rowerowym "ROJAX" identyczne za 444 zł jeden z tarcza, czyli 888 zł. Mi wyszło 500 zł z przesyłką a są nówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.