kaeres Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Witam. Byłem w Ustroniu ostatnio i widziałem taką trasę pieszo-rowerową przy rzecze Wisła w stronę miasta Wisła. Podejrzewam, że nią można właśnie do Wisły dojechać ale nie jestem pewien. Czy znacie jakieś trasy asfaltowo-szutrowe po których mogę się poruszać z dzieckiem w foteliku właśnie w okolicach Ustronia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cier5nick Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Po zachodniej stronie Wisły (rzeki) możesz jeździć swobodnie po koronie wału od centrum Wisły aż do Skoczowa - conajmniej, dalej nie jeździłem. Płasko, spokojnie, tylko w centrum Ustronia koło przystanku PKP Ustroń Zdrój trzeba uważać bo dużo pieszych. Ogólnie Ustroń ma świetne okolice i do jazdy rekreacyjnej jak i górskiej (np. wyjazd na Równicę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.