Skocz do zawartości

[rama] mtb do 500zł

IwanMT

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko, właśnie się nudzę w domu i zacząłem sobie składać rower "marzenie " i nie wiem jak z ramą.

Wiem, że może dziwnie to brzmi "rower marzenie i rama do 500zł", ale to mi w zupełności wystarczy i kupno droższej byłoby w moim wypadku wyrzucaniem pieniędzy w błoto.

Ja sobie znalazłem Accent Tormenta, widziałem El Norte i El Nino, ale tamte nie odpowiadają mi w tej chwili kolorystycznie, jednak biorę je pod uwagę, ponieważ może zanima kupie te części to już będą inne, bardziej mi malowaniem odpowiadające ;)

Jednak mam pytanie czy są pozostałe, godne uwagi Waszym zdaniem ramy w tym przedziale cenowym?

Rozmiar 19 także w 99% ram powinien on być.

Gość pw524
Napisano

Na allegro jest jeszcze rama Kross'a A7 ale w cenie 499 jest tylko mały rozmiar, większy trochę nagina twój budżet http://allegro.pl/pr...2509523225.html

Bardzo fajna ramka. mają też większą bo mieli aukcję tylko może się skończyła, wystarczy do nich napisać.

Zresztą mają 18 i 20 cali to nie taka mała, kolega szuka 19 więc myślę że 18 też by spoko była.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...