michael96 Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Tak jak w temacie, Czy klamki Avid Juicy Carbon (konkretnie chodzi mi o tą aukcję http://allegro.pl/komplet-klamek-avid-juicy-carbon-karbonowe-hydr-i2512415898.html ) będą współpracować z zaciskami Avid Elixir 1 (2012) ? Jeśli tak, to czy można będzie z tego wydusić w miarę dużą siłę hamowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Będą pasowały. Nawet coś takiego Andrew robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael96 Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 A ta cena jest okej czy się targować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Zależy za ile masz zamiar nabyć zaciski, ale cena jest jak najbardziej akceptowalna tym bardziej, że nowa klamka od hamulca Avid Juicy Ultimate w pewnym zagramanicznym sklepie wirtualnym kosztuje ok 100Ł (JEDNA). Różnice między tymi klamkami są tylko w pokrętle Adj. Pad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael96 Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Chcę kupić jak najtaniej oczywiście, ale żeby ta siła hamowania była dosyć zadowalająca Tylko po moich poszukiwaniach kompletu samych klamek Avida w miarę dobrej jakości nigdzie nie widziałem. Gdzie warto poszperać żeby je znaleźć w może lepszej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Nie znajdziesz ich taniej bo Avid nie sprzedaje klamek oddzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.