SadurUniBike Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Witam, ostatnim czasem szukałem trochę kasku natchnąłem się na lazera x3m w kolorku żółtym waga 275g, chciałbym dowiedzieć się czegos więcej na temat kasków Lazera jakies opinie itp, z góry dziękuje. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Kolor żółty bardzo przyciąga owady, nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SadurUniBike Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Owady idzie jeszcze przeżyć, chodzi mi o to że kask jest stosunkowo tani 149 zł bodajże i lekki 275g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Obecnie przy zakupie kasku najważniejszy staje się wygląd i dopasowanie (to drugie szczególnie). Kask wykonany jest w technologii in-molding (obecnie każdy uznany producent produkuje swoje kaski w tej technologii), spełnia najważniejszą z norm, czyli EN1078 - zresztą tą normę spełniają wszystkie dostępne kaski na rynku, nawet te z marketu, więc jeśli kask jest dopasowany, wygodny, nic nie ciśnie, nie uwiera etc, podoba Ci się to śmiało kupuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SadurUniBike Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Dziekuje bardzo za rady, od razu po tym wpisie pojechałem zakupić kask, troche nie pasuje do roweru <niebieski> ale mi się bardzo podoba, zdjąłem przednia szybkę która według mnie szpeciła piekny kask, poszczesciło mi się i dostałem rabacik za kask zapłaciłem 129 zł , cena katalogowa 159 zł. załączam zdjęcie kasku. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protege Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Mam taki sam w kolorze czerwonym.Jestem zadowolony i to bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.