michal13031986 Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam. Ja do was mam pytanie jakie polecacie spodnie nie drogie do 100zł na lato. Co polecacie z długich spodni oraz z 3/4 mają być dość luźne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry_pajak Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Rogelli biella vs Biemme Lee Yoga Kto ma, jakie opinie, co polecacie:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedFragles Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mój patent: - chłodno i/lub nieco mokro: same spodnie długie z membraną chroniące przed wiatrem/wodą - zimno i bardzo zimno: cienkie długie spodnie z polarteca 100 i na nie spodnie z membraną. - zimno i bardzo mokro: grzane wino w domu i psioczenie "kiedy wreszcie będzie wiosna!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 lee Yoga użytkuję, więc spokojnie mogę polecić, w okolicach 5 stopni i niżej zalecane ocieplane kalesony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.