Skocz do zawartości

[spodnie] długie spodnie

cierpong

Rekomendowane odpowiedzi

ja proponuje cośz firmy Biemme są takie fajne spodnie ocieplane z windstopperem i są super ale problem jest gdzie je kupić ;-) przynajmniej w szczecinie nie ma takich dobrych sklepów co by sie troszczyli o klienta... nie pamietam dokładnie modelu ale sa takie mmmmm w szaro czarne kropki z przodu ;-) naprawde super spodnie czekam na XL ke ha ale nie wiem czy sie doczekam juz je kupuje 2 tygodnie ha pozatym są drogie 260 zita kosztuja.. .Pozdro!!

• 1 miesiąc temu...
Gość Anonymous
ja proponuje cośz firmy Biemme są takie fajne spodnie ocieplane z windstopperem i są super ale problem jest gdzie je kupić ;-) przynajmniej w szczecinie nie ma takich dobrych sklepów co by sie troszczyli o klienta... nie pamietam dokładnie modelu ale sa takie mmmmm w szaro czarne kropki z przodu ;-) naprawde super spodnie czekam na XL ke ha ale nie wiem czy sie doczekam juz je kupuje 2 tygodnie ha pozatym są drogie 260 zita kosztuja.. .Pozdro!!

nie chciałbym zostać posądzany o kryptoreklamę, ale ze względu, że już dwukrotnie byłem dobrze obsłużony polecam bikeonline.pl...spory wybór i dodatkowo przy większych zakupach ( około 300 pln) można wytargować upust..ja mam spodnie i kutkę na A-tex właśnie Biemme

Gość Anonymous

nie chciałbym zostać posądzany o kryptoreklamę, ale ze względu, że już dwukrotnie byłem dobrze obsłużony polecam bikeonline.pl...spory wybór i dodatkowo przy większych zakupach ( około 300 pln) można wytargować upust..ja mam spodnie i kutkę na A-tex właśnie Biemme

A co sądzicie na temat różnicy pomiędzy Windstopper a A-tex ? Ja właśnie używam ciuchów na A-texie Biemme. Przed wiatrem chronią doskonale, ale niestety z oddychaniem trochę gorzej....Windstoppera mam tylko w czapeczce pod kask. Przy temperaturze nie mniejszej niż 0 jest OK. Przy niższych jeszcze nie testowałem.

Ja ostatnio kupilem sobie spodnie na szelkach w sieci sklepow Go Sport niestety na polnocy polski jest tylko jeden albo 2 takie sklepy :evil: i jako jedyni mieli wybor w tej dziedzinie produktow. Model ktory ja mam jest specjalnie dla nich szyty z wkladka na tylku od srodka polarowe naprawde cieple. Brak zbednych nadrukow oprusz slowa GO na lewej nogawce na wysokosci lydki. Kolor czarny zamek na wysokosci brzucha. Cena 175 zł

• 3 tygodnie później...

Ja kupiłem sobie szersze spodnie dresowe od środka dodatkowo ocieplone polarem,a z zew. to tak jakby ortalion lub coś innego(śliskiego) i jestem bardzo zadowolony-nie kosztowało mnie to dużo a efekt końcowy dobry.Koszt to zaledwie 50pln. :wink:

Gość BikerFG
jezdze w bojowach (wygoda i wyglad hehe) + warmery na kolanach. i styka, a mam spodnie nie tylko na rower. oczywiscie na nogawce sciagacz z 10 cm gumy.

ja tez smigam w bojowkach i jest OK

• 2 tygodnie później...

Szukam sobie jakichś spodni na rower, na jesień/wiosnę. Chodzi mi o coś zwykłego, nie typowo rowerowe, obcisłe spodnie. Na lato mam zwykłe krótkie, a szukam teraz długich na chłodniejsze dni. Macie jakies fotki np. tych waszych bojówek, może gdzieś na allegro są podobne ??

Bojówki rulez i tyle :) nie jest mi w nich ani za ciepło ani za gorąco ;) do tego na koncach nogawek posiadają z reguły sciągacze wiec tą na prawej nodze można tak scesnić że nie będzie się targałą ani brudziłą o zęby :) Nie jest to spory wydatek ale za to jak wygląda :lol: Polecam :D

Koszt objuwek USA w moro to 140zł i wytrzymują durzo, posiadają ściagacz i podwujny materiał na dupsku. A do tego sa uszyte w specjalny sposób (taka krateczka) który powoduje dalsze nierozdzieranie sie spodni jak sie zrobi dziurka. I bardzo szybko schną ;)

Ja kiedyś obciołem ściągacz ze skarpetki i zakładałem na spodnie ale teraz wole je sobie podwinąć 8)

Te bojówki co ja mam są czarne i kosztowały 80 zł w Armyshopie. Trzeba poszukać na Allegro bo tam też widziałem w takiej cenie ;) Co do sciągacza to generalnie też podwijam nogawki bo tak jest wygodniej a wcale nie zimniej ;) Kwestia gustu ;) :lol:

To co ja mam to bynajmniej nie są chińskie podróby bo troche sie na tym znam i wiem co mam ;) W moich szycie materiał i wykończenie są takie jak w oryginalnych ;) Kwestia szczescia ;) a nawet jeżeli kupi się podróby to nie idzie się w nich grac w paintballa tylko jezdzic. Wiadomo zawsze można jeździc tak extremalnie że zniszczy się je po paru wywrotkach - nie przesadzajmy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...