Skocz do zawartości

[Rower elektryczny]Powyżej 250W

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam pytanie. Gdzie można kupić rower elektryczny, który ma mocniejszy silnik niż 250W i szybciej jedzie niż 25 km/h (z podłączeniem elektrycznym)? Próbowałem w wielu sklepach w Poznaniu. Wszyscy oferowali mi tylko do 250W silnik i max. prędkość do 25 km/h przy pracy silnika elektrycznego (powyżej napęd się odłącza),. Nie mogę przebić tej bariery zakupu. Będę wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi. Pozdrawiam.

Witam! Mam pytanie. Gdzie można kupić rower elektryczny, który ma mocniejszy silnik niż 250W i szybciej jedzie niż 25 km/h (z podłączeniem elektrycznym)? Próbowałem w wielu sklepach w Poznaniu. Wszyscy oferowali mi tylko do 250W silnik i max. prędkość do 25 km/h przy pracy silnika elektrycznego (powyżej napęd się odłącza),. Nie mogę przebić tej bariery zakupu. Będę wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi. Pozdrawiam.

Sory że potroluje ale jak potrzebujesz motora to kup sobie motor a nie rower z silnikiem, takie coś nie istnieje.

Rower jest napędzany tylko siłą mięśni. Coś co ma silnik nie jest rowerem - to jest motor. Coś takiego jak rower z silnikiem (niezależnie od tego co twierdzi producent) nie istnieje.

Don Kichot twierdził, że wiatraki nie są wiatrakami tylko olbrzymami.

Zapomniałeś też dodać, że Twoja definicja roweru nie jest zgodna z definicją roweru w polskim prawie. Myślę, że powinieneś się tym zająć... :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...