Radwiel Napisano 29 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Hej, zamierzam kupić pierwszy strój rowerowy na wiosnę/lato (koszulka, spodenki) cena do 300 pln. Wzrost 180 cm waga ok 75kg. W ogóle się nie znam :/ Na co zwrócić uwagę? Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Spodenki - dobra wkładka! to najważniejsze. Kwestia czy spodenki z szelkami czy bez to kwestia indywidualna. Ideą szelek jest to aby wkladka nie przesuwała się. Koszula - luzna lub bardziej dopasowana, jak wolisz. Najwazniejszy dobry material. Wazne zeby byla rozpinana, ja lubie jak jest pelny zame, od gory do dolu. Kolejna wazna kwestia to kieszenie z tylu. Fajnie jak ma ze 3 + jedna na zamek (na tel np.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radwiel Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 dzięki za odpowiedź. spodenki z szelkami raczej. endura, pearl izumi, rogelli, jest jeszcze coś godnego uwagi w dobrym stosunku jakość-cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Na spodenkach bym nie oszczedzal i wydal wiekoszosc budzetu. Z szelkami sa troche droższe ale za 200 - 220 powinienes już coś niezłego znalezc. Endura, Biemme jak najbardziej, Rogelli niekoniecznie. Z tego co slyszalem (ale w tych akurat nie jezdzilem) to dobre sa tez polskie Quest i MC Sport A i jeszcze w tescie (ubogim co prawda) Magazynu rowerowego dobrze wypadly spodenki Vitesee. Mam koszulke tej firmy i material jest swietny (tyko brak kieszeni na zamek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radwiel Napisano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 ok, dzięki, mniej więcej wiem czego szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.