rozbujnik Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Od kiedy ta odzież termiczna? Nie wczytują mi się gazetki biedronki, muszą mieć jakiś problem na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ma ktoś jakieś foty z działa tej latarki w nocy? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 No to jutro Biedronka Póki nie kupię drugiej talarki i Bocia nie wyląduje na kasku muszę mieć coś, żeby nie robić zakrętów "w ciemno" Oby były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Kurtka i spodnie Thinsulate-insulation zimowe narciarski zestaw ale kurteczka wygląda na taką co można w niej śmigać i na rowerku(czarna i seledynowa) 199 zł za komplet Odzież termoaktywna koszulka plus spodnie po 39.99 za element dół lub góra model damski i męski Thinsulate Oferta od 29.10.2012 do 04.11.2012 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Kurczę, mam nadzieję, że jutro jeszcze gdzieś we Wrocławiu dostanę tę czołówkę. Kumpel kupił wczoraj i bardzo sobie chwali A ta termo odzież też zachęca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ma ktoś jakieś foty z działa tej latarki w nocy? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 A przejrzyj temat, wrzucałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Wczoraj kupiłem jedną czołówkę, dziś rano przed pracą chciałem kupić drugą dla ojca, ale już jest nowa gazetka i nowe akcesoria, więc raczej lipa z drugą czołówką, chyba żeby się zapytać pracowników czy mają jeszcze coś na zapleczu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Co do mocy światła z biedronkowej czołówki ... Zdjęcia tego nie oddadzą najlepiej porównać do czegoś ... Ja porównałem z mactronic scream w wersji 200 cos lumenow (starsze scream miały 170 lm) Czołówka z biedronki świeci gdzieś w okolicy scream w trybie 50%. Pozdro Tapatalknięte z Andka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2012 W niektórych biedronkach po jakimś tam czasie zwijają artykuły z poprzedniej akcji ale myślę że nie po paru dniach a w większych wszystko leży aż się sprzeda więc można w tych będzie szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper10000 Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Widzę, że montujecie czołówki na kaski rowerowe. Mam nadzieję, że tylko do jazdy po lesie, bo widziałem już paru rowerzystów na drodze publicznej z czołówkami na głowie i mówię śmiertelnie poważnie: w ogóle ich nie widać! Czołówka na głowie jest po prostu za wysoko. Zazwyczaj o ich istnieniu takiego rowerzysty dowiaduję się dokładnie w momencie wymijania. Gdybym w tym momencie wyprzedzał inny samochód - nie ma szans, żebym zobaczył rowerzystę. Wtedy są dwie opcje: albo rowerzysta ucieknie na pobocze/do rowu, albo wyląduje na masce. Miejcie to na uwadze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 ale to chyba masz patrzec na tylne, czerwone swiatlo .... a ta lampka swieci na tyle jasno i mocno,zeproblem, o ktorym mowisz nie powinien miec miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 ale to chyba masz patrzec na tylne, czerwone swiatlo .... Ekhem... ...Gdybym w tym momencie wyprzedzał inny samochód - nie ma szans, żebym zobaczył rowerzystę. Wtedy są dwie opcje: albo rowerzysta ucieknie na pobocze/do rowu, albo wyląduje na masce. Miejcie to na uwadze... A tak na marginesie - czołówka na głowie/kasku jako główne i jedyne oświetlenie jest niezgodne z prawem. Może być jako uzupełniające, ale pewności nie ma, czy można tego używać na drodze publicznej w zgodzie z prawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 jadac z naprzeciwka...aha ;] zmylilo mnie wymijanie... wiem, ze jest niezgodna z przepisami i to z bardzo prostego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Jeśli ktoś nie kupił tej czołówki z biedry, to może oblookać allegro, ja kupiłem takie coś: http://allegro.pl/latarka-czolowa-q5-cree-led-400lm-zoom-bat-gratis-i2723950757.html Wg. opisu powinna być mocniejsza do tej biedronkowej. Czekam na przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Niby fajna i powinna być lepsza pod względem parametrów ... nie wiem ile to daje światła w trybie oszczędnym ale 18h świecenia jest albo naciągane albo nie widać czubka butów w tym trybie Dla mnie cała atrakcyjność czołówki ze stonki to pojemnik na na zasilanie z tyłu głowy ... co znacząco ułatwia modernizacje na ogniwa li-ion . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Zawiodłem się na mocy tej lampki co podałem wyżej. Owszem świeci, całkiem przyzwoicie, ale jest trochę słabsza niż biedronkowa i bardziej rozprasza światło. Mimo wszystko jest całkiem spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 30 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Łukasz i prosta zasada - zobacz czy dioda w Twojej latarce ma coś jakby paski bo mi się wydaje że nie jest to dioda Cree. Zaraz myknę do swojej biedronki - w niedzielę jeszcze widziałem kilka czołówek. jak coś to napiszę i mogę kupić i wysłać bez żadnej marży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Nie trzeba, mam tą też z biedronki, drugą z allegro kupiłem dla ojca dla samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ja mam znowu taki wynalazek. Jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia, ale świeci całkiem przyzwoicie. Zdarzyło mi się raz jechać z nią po ciemku (w górkach ) i sama raczej nie wystarczała, ale jako doświetlanie zakrętów spisuje się całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 30 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2012 no niestety wycofali z obrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Zapomniałem... już po ptakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Nie wiem czy to ta sama czołówka co kiedyś, pewnie tak, kupiłem ją parę miesięcy temu. Duuuuuuuuużo jej używałem przy majsterkowaniu, serwisie roweru itp. Daje solidne światło jak na takie cele, ma regulowany kąt, regulowany promień światła - to wszystko jest cacy. Ale jest jeden spory minus - światło lekko drży co jakiś, tzn nie świeci jednostajnie, minimalnie ciemniej/jaśniej, a to potrafi zmęczyć wzrok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Doszły mnie słuchy, że mają się niedługo ponownie pojawić w biedronce, ktoś potwierdzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Zaglądam codziennie do Biedry przed robotą, jak się pojawią na Szczęśliwickiej to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Pełnię wartę w Biedronie przy Jana Kazimierza jak się pojawi w ofercie to dam cynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.