arturs Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Witam.. Może ktoś kojarzy jakieś przyzwoite kobiece koszulki rowerowe ale w rozmiarze XS i (a jakby jeszcze czarna z liliowym (czy różowym) to byłoby miodzio).. sporo jest ale od eSek a z mniejszymi jest problem.. zwłaszcza z dostępnością.. w paru sklepach byliśmy, w kielcach i krakowie i niestety problem.. myślę żeby coś przez net kupić ale tu z kolei lepiej polegać na opiniach ludzi z forum bo z jakością może być różnie.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 http://lato.bikershop.pl/kategoria/rozmiar/odzie%C5%BC%20xs.aspx?atv=491426-491537 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Witam.. Może ktoś kojarzy jakieś przyzwoite kobiece koszulki rowerowe ale w rozmiarze XS i (a jakby jeszcze czarna z liliowym (czy różowym) to byłoby miodzio).. Koleżanka miała to samo. Też ma mały rozmiar. A wybredna co do ubrań, że hej. Zabrałam ją tam, gdzie kupuję i nie było XS, ale te S, które mają są zawyżone, są właśnie dla bardzo szczupłych. I mają największy wybór ubrań na rower jaki widziałam. Koleżanka wzięła tę damską koszulkę rowerową, ale mnie się bardziej ta koszulka podobała. Jeszcze nie wiem, jak jej się jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hike Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Witam, Panie Arturze zapraszamy w Kielcach, sklep hike.pl, najlepiej najpierw sprawdzić stronę internetową, a potem jak coś wpanie w oko to przymierzyć na miejscu. Pozdrawiam Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturs Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Dzięki za info - popatrzymy co i jak, dzisiaj żona kupiła sobie akurat 2 koszulki w tym jedną rowerową w sklepie firmowym 4F - zobaczymy jak będą się spisywać , co do sklepu w Kielcach - to na Sadowej z tyłu Straży Miejskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Polecam produkty ODLO. maja damskie koszulki rowerowe. Super wygodne, przetestowane i w rozmiarach XL, naprawde malutkie. Dostepne w sklepach Killtec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.