Skocz do zawartości

[koszulka rowerowa] rozmiar XS dla kobiety

arturs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam..

Może ktoś kojarzy jakieś przyzwoite kobiece koszulki rowerowe ale w rozmiarze XS i (a jakby jeszcze czarna z liliowym (czy różowym) to byłoby miodzio).. sporo jest ale od eSek a z mniejszymi jest problem.. zwłaszcza z dostępnością.. w paru sklepach byliśmy, w kielcach i krakowie i niestety problem.. myślę żeby coś przez net kupić ale tu z kolei lepiej polegać na opiniach ludzi z forum bo z jakością może być różnie..

Pozdrawiam

Witam..

Może ktoś kojarzy jakieś przyzwoite kobiece koszulki rowerowe ale w rozmiarze XS i (a jakby jeszcze czarna z liliowym (czy różowym) to byłoby miodzio)..

Koleżanka miała to samo. Też ma mały rozmiar. A wybredna co do ubrań, że hej. Zabrałam ją tam, gdzie kupuję i nie było XS, ale te S, które mają są zawyżone, są właśnie dla bardzo szczupłych. I mają największy wybór ubrań na rower jaki widziałam. Koleżanka wzięła tę damską koszulkę rowerową, ale mnie się bardziej ta koszulka podobała. Jeszcze nie wiem, jak jej się jeździ.

Dzięki za info - popatrzymy co i jak, dzisiaj żona kupiła sobie akurat 2 koszulki w tym jedną rowerową w sklepie firmowym 4F - zobaczymy jak będą się spisywać , co do sklepu w Kielcach - to na Sadowej z tyłu Straży Miejskiej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...