dymcio111 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 dzięki za informację, Bozia w dzieciach niech wynagrodzi ja myślę żeby nawi używać głównie na rowerze, zakupić do tego aku Sanyo Eneloop i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 dzięki za informację, Bozia w dzieciach niech wynagrodzi ja myślę żeby nawi używać głównie na rowerze, zakupić do tego aku Sanyo Eneloop i gitara A, pytałeś jak się obsługuje na rowerze - jak już zapamiętasz klawiszologię, to bez patrzenia można podstawowe rzeczy wypstrykać bez problemu. Na Eneloopach, w zależności od opcji świecenia ekranu, działa od 14 do 22 godzin (o ile pamiętam). Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charmside Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Jeśli do turystyki i rowerowania to może Dakota 20. Mam takową, mi wystarcza. Czas pracy hmm około 15 godzin. W cenie by się chyba zmieściła. Zdrówka Też posiadam Dakotę 20, nawet w Norwegii się przydała miesiąc temu. Jeśli jeszcze nie kupiłeś zainteresuj się Dakotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ja jeszcze nie kupiłem, tylko teraz poszukuje właśnie czegoś dobrego, dobrze działającego i w miare przystępnej cenie. A zakup to w następnym roku na wiosne dobrze wcześniej się zorientować Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.