bauerPL Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Witam, na wstępie pozdrawiam wszystkich forumowiczów bo jest to mój pierwszy post na forum chociaż przeglądam je już jakiś czas Przymierzam się do kupna amorka i chciałem poznać Wasze opinie apropo tego recona z aukcji poniżej, tj. http://allegro.pl/ro...2523174102.html Waże trochę ponad 100kg, XC, trochę zjazdów i zastanawiam się czy jest to odpowiedni amortyzator dla mnie, może warto dozbierać do reby używanej? Jestem w kropce a wydaję mi się ze ta aukcja to okazja jest Chcę wydać jak najmniej a wiadomo sprzęt jak najlepszy żeby był Pozdrawiam Wszystkich Bikeholików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 zly nie jest, ale za uzytkę to ciut dużo mi się wydaje, to jest jednak stary rocznik. Pozatym, wytrzyma pod Tobą jazdę XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bauerPL Napisano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedź. A co sądzicie czy warto dopłacić do nówki http://allegro.pl/rock-shox-recon-race-pop-lock-synkros-i2500664960.html czy lepsza używana reba? ta jest chyba 2009 rok http://allegro.pl/rock-shox-reba-sl-manetka-z-panc-nokon-100mm-i2516885980.html Stoję nad poważnym dylematem, planuje kupno już od dłuższego czasu, proszę o wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 ta reba spoko, ale ja bym targowal tego 1 recona chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bauerPL Napisano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 to ile będzie rozsądnie za niego dać ? rozmawiałem ze sprzedawcą jest to rocznik '09 i kupił go nówkę z niemiec rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 29 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Jeśli naprawdę jest z nim wszystko okey, to zapodaj gościowi cenę 600 zł. Gdybym to ja był sprzedawca i miał takiego Recona, to 600 zł w pełni by mnie usatysfakcjonowało (to tak wczuwając się w rolę sprzedawcy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bop3 Napisano 29 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Ja tam jestem niechętny do używek chyba że naprawdę okazja, jeżeli właściciel mówi prawdę i tylko rok jeździł na nim to rzeczywiście okazja . Za recona tak około 150 zł za dużo ale pewnie to liczą za manetkę , Ja bym szukał recona Golda RL z zeszłego roku jeżeli nówka ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bauerPL Napisano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Bop3 pierwsze zdanie odnośnie reby? Panowie nie wiem czemu skłaniam się ku rebie z tym złotym pancerzem NOKON, próbuje zejść z gościem trochę z ceny, warto dawać więcej niż 750 zł za tą rebe sl z aukcji powyżej? Mam okazję kupić tą rebę za 700zł, wchodzić w to? Roczna Reba '09 rocznik z manetką na pancerzu NOKONa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 29 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 a co Ci daje pancerz nokona w takim miejscu, najwieksza bzdura jaka widzialem chyba... poplock i tak jest ON OFF wiec...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bauerPL Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 ten pancerz rozwiązuje pewnie problem z nie odskakującym pop lockiem, poza tym coś tam pewnie kosztował Koledzy doradźcie czy to dobry wybór taką rebe za 700? http://allegro.pl/rock-shox-reba-sl-manetka-z-panc-nokon-100mm-i2516885980.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ja bym brał tą rebe jeśli rura sterowa ci pasuje i długość manetki to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bop3 Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Tak pierwsze zdanie to na temat Reby. Targuj się 700zł to byłaby dobra cena a z tego co widzę nie ma chętnych na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.