kilroy Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Ostatnio pewna rzecz mnie zaciekawiła. A mianowicie Wiggins w kasku pełnym, tzn. bez otworów wentylacyjnych -> http://www.hamhigh.c...0/698811548.jpg Może ktoś wyjaśnić po co i na co taki kask? Lepsza aerodynamika czy co? Nie zagotuje mu się pod nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Nie wiem. ale jakby chodziło o aerodynamiczne własciwosci, to nie miałby tych zagłębień gdzie "powinny byc dziury", tylko był gładki chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Też mnie to zaciekawiło. Jakoś nie wyobrażam sobie jazdy w nieprzewiewnym nocniku na głowie przy 30 stopniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Heh dziwna sprawa w taki upał a on w hełmie bez uszczelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.